DJI, inclusa in lista “top 100 cele mai influente companii” ale revistei Time

DJI, inclusa in lista “top 100 cele mai influente companii” ale revistei Time

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 04. 05. 2021., 09:08:06

  • Distribuie:

DJI apare in revista Time

DJI doar ce a aparut pe lista revistei Time “top 100 cele mai influente companii”. Este, de altfel, singura companie axata pe drone inclusa.

Aceasta lista vine ca o extensie a iconicei francize Time100. Aceasta subliniaza afacerile care au un impact extraordinar in intreaga lume. Potrivit Time, DJI propulseaza lumea dronelor spre noi culmi. Avand in vedere faptul ca aceasta companie controleaza 94% din piata consumatoare de drone si modernizeaza si lanseaza continuu produse accesibile – asa este.

Avand inclusiv solutii pentru intreprinderi specializate pe diferite domenii, selectia de drone DJI este una foarte cuprinzatoare – in ciuda tensiunilor geopolitice si a preocuparii legate de securitatea datelor. De fapt, o analiza recent realizata de firma de cercetare industriala DroneAnalyst mentioneaza ca DJI domina pe piata. Motivul – ofera un pret, o performanta si o accesibilitate mai buna decat aproape orice alt producator de drone.


David Benowitz de la DroneAnalyst, despre DJI

David Benowitz, lider de cercetare la DroneAnalyst, spune ca este important ca persoanele din interior si din exterior sa recunoasca valoarea pe care DJI o ofera industriei:

Cand privim piata dintr-o perspectiva de vanzari pe unitati, segmentele de produse in care DJI se confrunta cu concurenta reprezinta mai putin de 20% din vanzari. Adevarat, DJI insusi a inventat aceste categorii de produse si va fi nevoie de timp pentru ca concurentii sa il ajunga din urma si sa concureze pe fiecare segment.


Ce spune Time despre DJI?

DJI a pus dronele de inalta specificatie la indemana fiecarui fotograf in devenire, adolescent plictisit sau TopGun wannabe. Detine 70% din piata globala a dronelor de consum. Fondata in 2006, DJI – insemnand Inovatii Da-Jiang (Marea Frontiera) – este construita pe tehnologie perfectionata in caminul de la colegiu al lui Frank Wang. Anul acesta, cea mai frumoasa lansare a fost DJI FPV Combo, cu FPV Goggles V2 pentru a putea simti cu adevarat zborul. Pe fondul ingrijorarii din SUA asupra companiilor originare din China, DJI lucreaza, de asemenea, la dezvoltarea unui nou model de drona care sa ofere utilizatorilor un nivel de control mai mare asupra datelor lor.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index