DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 18:26:54

  • Distribuie:

DJI Goggles, cunoscută anterior, nu mai este singura ochelari FPV de la DJI. DJI Goggles Racing Edition este un dispozitiv FPV reproiectat dintr-o vază neagră mată cu o căptușeală roșie și reconfortantă.


DJI Goggles Racing Edition. Așa cum este indicat în mod clar prin numele său este special conceput pentru piloții cu drone racing. Compatibil cu modulul video OcuSync și modulele de cameră de înaltă performanță. Care oferă semnal video digital între drona și ochelari la o distanță de până la 7 kilometri, cu o întârziere de numai 50 ms.


Modul video OcuSync


DJI Goggles oferă un videoclip de windsurfing, o stabilitate clară pentru piloți. Modulul video OcuSync permite transmisia video în bandă dublă de 2,4 și 5,8 GHz pe o distanță de 7 km cu o întârziere de 50 ms.

Modulul, echipat cu un număr de funcții avansate (cum ar fi transmisia HD de 1280×960 și transmisia automată FHSS), poate fi de asemenea utilizat cu multe drone multi-rotoare și cu drone cu aripă fixă.


Modul Camera


DJI Goggles Racing Edition compatibil cu aparatul de fotografiat DJI OcuSync utilizează un senzor de imagine de 1/3 “, care permite o rezoluție mult mai mare a imaginii decât majoritatea celor disponibile în prezent în FPV-uri analogice. Camera utilizează, de asemenea un declanșator global, reducând în mod dramatic efectul așa-numitului declanșator rulant (care poate distorsiona imaginea când se mișcă repede de la stânga la dreapta). Obiectivul său de 148 ° oferă imagini largi, dar naturale.

conducere


Datorită sistemului de procesare DJI Goggles Racing Edition, nu aveți nevoie de o unitate receptor. Utilizatorii își pot connecta cu oricare alt brand de telecomandă.

În modul Head Tracking Gimbal, piloții pot controla cu ușurință stabilizatorul camerei prin mișcarea capului.

Informațiile de bază despre zbor, cum ar fi rezoluția transmisiei, puterea bateriei și puterea semnalului, vor apărea pe afișaj.

Datorită suportului SMA, DJI Goggles RE nu transmite numai semnale digitale, ci și analogice.


Compatibilitate

DJI Goggles Racing Edition este compatibil cu DJI Mavic Pro, DJI Spark, DJI Phantom 4 și dronele DJI Inspire 2.


Noul DJ Goggles Racing Edition are mai multe obtiuni de setari in fata de modelul anterior DJI Goggles, inclusiv controlul zborului, urmărirea capului și multe altele.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index