DJI FPV Goggles V2 – design vechi, caracteristici noi

DJI FPV Goggles V2 – design vechi, caracteristici noi

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 19. 01. 2021., 08:59:20

  • Distribuie:

DJI FPV Goggles V2 – design vechi, caracteristici noi! Dupa cum probabil stiti deja, DJI aproape ca si-a lansat noua versiune actualizata a ochelarilor FPV. Am ales sa spunem “aproape” pentru ca, dupa ce au aparut in DJI Shop, au si disparut imediat. Cu toate acestea, unii au reusit deja sa arunce o privire.

Au existat zvonuri ca DJI este pregatit sa produca ochelari modernizati pentru sistemul sau digital FPV. Aceste presupuneri au luat nastere deoarece modelul original nu mai era disponibil in DJI Shop. Pentru o perioada semnificativa, mesajul era acelasi: “Stoc Epuizat”. Parea rezonabil sa credem ca urmeaza lansarea produsului inlocuitor.

Se pare ca speculatiile erau corecte!


DJI FPV Goggles V2 aproape ca a fost lansat

Ca de fiecare data, @OsitaLV a avut primul cuvant de spus despre lansare. Iata postarea:Ce este nou?

Se pare ca Joshua Bardwell (Youtuber, Influencer si pasionat FPV) avea deja ochelarii FPV in posesia sa, sub un acord de confidentialitate. Cand produsul a aparut in DJI Store, insa, Bardwell a fost informat ca produsul a fost facut public. Ca urmare, a realizat un video in care raspundea la intrebari despre noul produs DJI.


Ochelarii sunt diferiti fata de ceea ce priveste aspectul fata de V1?

Nu. Bardwell spune ca sunt exact la fel. Arata ca in imaginea de mai jos:Au ecrane OLED?

Nu, dar au ecrane “actualizate”.

Ce inseamna asta?

DJI FPV Goggles V2 au o rezolutie 1440x810p, la fel ca V1. Cu toate acestea, specificatiile ochelarilor V1 sunt 720p, 60fps (modul HQ) si 720p, 120fps (modul latenta scazuta). Adica, V1 sunt capabili de 810p, insa nu ating aceasta performanta.Josua nu poate vorbi, insa, de produse ce urmeaza a fi lansate (cum ar fi drona DJI FPV).

Sunt compatibili ochelarii DJI FPV V2 cu air unit V1 si Vista?

Joshua spune ca da.

Au o iesire HDMI directa?

Nu, dar puteti rula un conector USB de pe telefon si puteti urmari actiunea in timp ce utilizati aplicatia DJI.

Are un receptor analog incorporat?

Nu, veti avea nevoie de un modul.

Au DJI FPV Goggles V2 suport de 2.4GHz?

Acest lucru a fost mentionat in dosarul FCC si ar putea indica faptul ca ochelarii ar putea primi o raza de transmisie mai lunga. Bardwell afirma ca “nu poate sa spuna” la ce serveste suportul de 2.4 GHz pe noii ochelari, dar a oferit o privire oarecum sireata. Concluzia? Vor functiona intr-adevar atat pe 2.4GHz, cat si pe 5.8GHz cu noua drona DJI FPV.Se poate folosi o baterie 6S pentru alimentare?

Da. Noii ochelari accepta pana la 26 de volti, comparativ cu V1, care accepta 17. De asemenea, pachetul contine o baterie reincarcabila mai mica. Acumulatorul se incarca prin USB-C si alimenteaza ochelarii pentru aproximativ 110 minute de zbor.

Va continua DJI sa actualizeze firmware-ul pentru V1?

Joshua spune ca da.

Merita?

Bardwell spune ca daca sunteti pilot FPV care nu e interesat de noua drona DJI FPV, nu exista niciun avantaj clar; cu exceptia iesirii USB care permite vizualizarea pe telefon. 


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index