DJI FPV Goggles V2 apar in DJI Store, inainte de lansare?!

DJI FPV Goggles V2 apar in DJI Store, inainte de lansare?!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 11. 01. 2021., 14:29:48

  • Distribuie:

DJI FPV Goggles V2 apar in DJI Store, inainte de lansare?! Ei bine, noile produse FPV ale companiei DJI au fost, in ultima vreme, starurile internetului. Astazi, noii ochelari au aparut chiar in DJI Store! Observam display-uri noi cu frecventa mai mare a cadrelor si rezolutie imbunatatita. Pastreaza, totusi, hardware-ul mai vechi.


Noua pagina de pe DJI Store, cu ochelarii, pare sa fie disponibila numai in cateva tari asiatice. Oare a fost accidentala lansarea paginii in SUA?


Dupa luni de scurgeri de informatii si apartitii pe social media, se pare ca DJI este pregatit sa lanseze noile sale produse FPV. Primul dintre aceste produse pare sa fie DJI FPV Goggles V2. Acesta a aparut azi, in DJI Store (magazinul online), cu un pret de 569 USD (aproximativ 2300 RON).  

Privind specificatiile de pe pagina produsului, putem vedea ca aceasta versiune noua a ochelarilor DJI FPV dispune de display-uri 144 Hz 1440 × 810, comparativ cu cei 120 Hz din versiunea anterioara. In timp ce dimensiunea display-ului ramane neschimbata, ochelarii vechi suporta maxim 720p. DJI FPV Goggles V2 utilizeaza acum rezolutia completa, ajungand pana la 810p.


Cadrele pe secunda pentru modurile cu latenta scazuta la rezolutie inalta si de inalta calitate raman aceleasi, la 120 fps, respective 60 fps. Ochelarii accepta, de asemenea, un card microSD de pana la 256GB, in detrimental versiunii anterioare care aceepta pana la 128GB. DJI a decis sa aleaga o baterie incorporata pentru V2. Foloseste un LiPo 2S de 1800 mAh pentru a furniza energie de functionare pana la 110 minute.


Desi lansarea DJI FPV Goggles V2 pe site ne ia prin surprindere, data aproape ca se potriveste cu cele preconizate in scurgerile de informatii anterioare.Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index