DJI Fly primeste o actualizare de firmware ce ofera un ghid de integrare pentru drona FPV

DJI Fly primeste o actualizare de firmware ce ofera un ghid de integrare pentru drona FPV

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 25. 05. 2021., 09:04:12

  • Distribuie:

DJI Fly, actualizat

DJI Fly primeste o noua actualizare de firmware cu un nou ghid usor de utilizat. Sa aruncam o privire. Actualizarea va permite sa conectati drona DJI FPV si controllerul original sau Motion Controllerul la aplicatie.

Iata ce am vazut prima data: o captura de ecran a unui utilizator. Se pare ca arata o actualizare de firmware care indica faptul ca Air 2S ar functiona cu ofertele FPV ale DJI. Spune clar: “Adauga ghid de conexiune pentru DJI FPV pentru a verifica cum sa te conectezi la DJI FPV Combo”. Nu lasati textul cu DJI Air 2S din fundal sa va pacaleasca, insa.Ghid de conexiune pe DJI Fly

Se pare ca tipul care a capturat acest screenshot a incercat sa faca isi faca drona Air 2S sa functioneze cu Goggles V2, dar nu a avut succes. Cu siguranta nu este pentru drona respectiva.

Incepeti prin selectarea DJI FPV. Apoi, aplicatia va solicita sa urmati aceste instructiuni:In cele din urma, vi se va cere sa porniti telecomanda si sa conectati dispozitivul mobil la ochelari. Odata facut acest lucru, se solicita o actualizare de firmware a dronei insasi. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index