DJI dezvaluie viitoarea conferinta de prezentare

DJI dezvaluie viitoarea conferinta de prezentare

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 11:59:37

  • Distribuie:

Ne-am obisnuit deja ca DJI sa vina cu scurgeri de informatii despre propriile produse inainte ca acestea sa fie lansate, incat sarim de fiecare data cand vedem sigla DJI. Daca da impresia ca ar putea fi legat de un produs nou, ne atrage imediat atentia. Acesta este cazul si acum. 

DJI are o istorie excelenta in a oferi informatii incomplete care ne pun pe toti pe ganduri, fara a dezvalui, de fapt, prea multe. In general, doar daca priviti imaginile cu care ne tachineaza in retrospectiva, va puteti spune: “Acum inteleg..”; dar asta nu ne impiedica sa incercam sa ne dam seama despre ce e vorba. Asadar, un mic discurs legat de o viitoare conferinta de prezentare, ne face pe toti sa punem pauza pentru a arunca o privire mai atenta. E vorba de o prezentare programata pe 14 Octombrie la conferinta Intergeo, cea mai mare conferinta geospatiala din circuit. 

Conferinta va avea loc in perioada 13-15 octombrie si va fi virtuala. DJI, evident, va prezenta; iata imaginea care anunta sesiunea: Blogul DJI Enterprise Insights a postat aceasta imagine, impreuna cu o scurta descriere: “DJI va avea rolul principal in a dezvalui cele mai recente solutii de topografie si cartografiere, vorbind si de scenarii aplicabile in care dronele joaca un rol instrumental.”


Specialist in robotica

Persoana care va prezenta la acest eveniment este Arjun Sukumar Menon, manager de inginerie in cadrul diviziei de robotica de la DJI.


Blogul continua sa afirme: “Descopera cele mai avansate solutii de drone de pe piata astazi, de la DJI Enterprise. Conecteaza-te pe masura ce DJI dezvaluie modul in care continua sa depaseasca limitele cu cele mai noi solutii optimizate pentru colectarea de date geospatiale.


Deci, ce va dezvalui DJI?

Nu putem spune cu siguranta. Probabil “Acuratetea Superioara” se refera la precizia geospatiala. Daca acest lucru imbunatateste deja-precisii senzori cinematici RealTime, sau RTK, ar fi destul de special.


Imagini

Grafica contine, de asemenea, cateva imagini. Forma din stanga evoca nasul Inspire 2, in timp ce imaginea din partea dreapta arata, posibil, ca un picior de drona. Ar putea fi vorba de Inspire 3. Desi acest lucru ar fi interesant, este putin probabil – dat fiind ca seria Inspire a fost intotdeauna optimizata mai mult pentru cinematografie decat pentru orice altceva. 


Evenimentul?

O intrebare buna este – Oare va dezvalui DJI o drona noua la o conferinta condusa de altcineva, si nu un eveniment organizat de DJI? Am vazut produse DJI lansate la evenimente terte in trecut – Osmo Mobile, de exemplu, a debutat la World Mobile Congress cu cativa ani in urma, apoi, in 2017, la Mobile World Congress in Spania, a fost dezvaluit un nou Matrice. Chiar si atunci, a fost o imagine care facea aluzie la ceea ce urma (desi a fost o aluzie mai puternica decat majoritatea): Cea mai buna banuiala?

In absenta unei persoane de la DJI care sa ne spuna ce va avea loc, ramanem la speculatii. Este posibil ca anuntul sa fie despre un nou senzor pentru o precizie spatiala mai mare si un nou software care ajuta la automatizarea procesului de cartografiere si topografie. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index