DJI alunga zvonurile si speculatiile din SUA

DJI alunga zvonurile si speculatiile din SUA

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 05. 2020., 21:40:58

  • Distribuie:

In ultima perioada s-au facut multe speculatii cu privire la reducerea personalului de la DJI din Statele Unite. Site-urile de stiri au raportat posibile reducer ale personalului si speculatii cu privire la vanzarile si serviciile reduse. Ca raspuns la aceste zvonuri si la raportarile noastre, un reprezentant DJI ne asigura ca totul este sub control.


Abordeaza deficientele de produse


DJI a informat, de asemenea, rapoarte ca stocurile de produse sunt grav diminuate. De exemplu, ne intrebam de ce Mavic Air nu era pe stoc (vezi articol). Dar este posibil sa avem acum raspunsul. Baza de date FCC a dezvaluit existenta unei noi drone Mavic Air 2, care va intra pe piata in curand. DJI afirma ca stocurile sale sunt din nou online, deoarece impactul coronavirusului din China s-a diminuat.

Compania spune ca produsele lor sunt trasportate peste tot in lume si nu recunoaste nicio reducere din SUA. Singurele restrictii la vanzari, servicii pentru clienti si reparatii, sunt cele impuse de modificarile COVID-19, nu de deciziile companiei.


DJI recunoaste ca a „facut unele modificari organizationale” din cauza mediului economic actual. Nu specifica care sunt acele modificari sau ce parti ale functionarii sunt afectate. Cu toate acestea, declaratia companiei nu sublinieaza zvonurile potrivit carora reducerile se for efectua in SUA.


Declaratia oficiala a DJI cu privire la reducerile de personal din SUA:

“ Va asiguram ca DJI va sprijini clientii din fiecare regiune. Am facut unele schimbari organizationale pentru a ne adapta la mediul economic provocator de astazi, dar ramanem deschisi pentru afaceri. Fabricile noastre au reluat productia, reteaua noastra de distributie livreaza produse pe tot globul, angajatii nostri lucreaza de la distanta in zone unde birourile trebuie sa ramana inchise, iar retelele noastre de vanzari, reparatii si servicii pentru clienti continua sa functioneze in limitele impuse local si regional. Angajamentul nostru de a servi clientii cu produsele dorite si de care au nevoie ramane neschimbat.”
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index