DJI Air 2S Promo: Senzor de 1”, ADS-B si evitare mai buna a obstacolelor

DJI Air 2S Promo: Senzor de 1”, ADS-B si evitare mai buna a obstacolelor

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 04. 2021., 16:15:59

  • Distribuie:

DJI Air 2S, din nou pe internet

DJI Air 2S apare, din nou, pe Twitter, in ceea ce pare a fi o postare promotionala. Spre deosebire de celelalte teasere de pana acum, noua postare evidentiaza si anumite caracteristici.

Noua scurgere de informatii, la fel ca multe altele, provine de la @OsitaLV. Aceasta persoana are in mod clar o legatura interioara cu DJI si este cunoscuta pentru obtinerea de informatii care se dovedesc a fi veridice. Acum, se pare ca ne arata un scurt videoclip promotional al noii drone DJI Air 2S. Din fericire, include si anumite caracteristici ale produsului.


DJI Air 2S, senzor de 1”?!

Da, va avea un senzor de 1”. Acest lucru semnifica o actualizare importanta fata de senzorul CMOS de ½” cu care este dotata drona DJI Mavic Air 2. Materialul promotional prezinta, de asemenea, ca fotografiile realizate de aceasta noua drona vor fi in 20MP.


Alte informatii despre DJI Air 2S?

Ei bine, Mavic Air 2 a fost dotat cu AirSense (modelele vandute in America de Nord), care detecteaza semnale de la aeronavele dotate cu ADS-B. Daca aeronavele respective intra in raza de actiune a unei drone echipate cu AirSense, pilotul va fi avertizat. Aceasta caracteristica extraordinara de siguranta apare, din nou, pe Air 2S. Sa speram ca la toate modelele.

In plus, putem vedea ca aceasta drona are doi senzori suplimentari in partea de sus – probabil pentru evitarea mai buna a obstacolelor. Are senzor si in spate, la fel ca predecesorul sau, Mavic Air 2.

Sa aruncam o privire:Care este data lansarii pentru DJI Air 2S?

Buna intrebare. Avand in vedere listarea in FCC si scurgerile de informatii care apar de ceva vreme, sprijinite de experientele anterioare, am spune ca undeva in aceasta luna.

Nu stim sigur, insa fiti cu ochii pe noi!

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index