DJI Air 2S inseamna sfarsitul pentru Mavic 3?

DJI Air 2S inseamna sfarsitul pentru Mavic 3?

Publicat de pe data de 13. 04. 2021., 10:52:54

  • Distribuie:

Ce se intampla?

DJI Air 2S a aparut recent in baza de date FCC si, in consecinta, oamenii au inceput sa se intrebe – cum ramane cu Mavic 3? Linia originala Mavic, care a adus companiei atat succes, se termina aici? Sa analizam situatia impreuna.


DJI Air 2S, semnificativ mai bun decat Mavic Air 2?

Air 2S ne-a luat prin surprindere, asta e cert. Avand in vedere ca toata lumea astepta Mavic 3, nu credem ca vor exista doar schimbari minore. Speram la ceva bun, foarte bun. Daca viitoarea drona primeste macar un nou senzor, asa cum sugereaza zvonurile, raman doua posibilitati. Fie DJI vrea sa puna capat seriei de drone Mavic, sa se concentreze pe Air si Mini; fie vrea sa imbunatateasca semnificativ Mavic 3, sa o transforme, in esenta, intr-un Phantom pliabil.


Ce va face DJI cu Mavic 3?

Sincer, nu ne-am gandit pana acum. Cu toate acestea, dupa un an intreg de zvonuri si nicio mentiune in FCC sau oriunde altundeva, exista sanse ca DJI sa-si ia ramas bun de la seria Mavic. Pentru multi, ar putea sa para ciudat. Este cea mai populara linie de produse a companiei, pana la urma. Exista o mare posibilitate, insa, ca seria Air sa devina suficient de puternica, sa nu mai avem nevoie de un Mavic 3. Exista, insa, o sansa ca DJI sa transforme Mavic 3 in ceva mult mai bun decat ne imaginam.


Deoarece atat linia Phantom, cat si Mavic 2 au un sezor de 1”, ar putea fi o optiune pentru DJI sa scape complet de linia Phantom (care s-a dovedit a fi problematica, de cateva ori). Daca DJI poate compresa tehnologia existenta intr-un Phantom si sa o transfere intr-un Mavic 3 pliabil, de ce nu ar face-o?

Pentru a raspunde la intrebarea initiala, nu credem ca Mavic 3 va disparea complet. Este posibil, totusi, sa fie ceva complet diferit de asteptarile noastre. In ceea ce priveste un interval de timp, cand va fi DJI pregatit sa faca aceasta miscare, nu stim. Ramane doar sa asteptam.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index