DJI Air 2S, imaginile produsului si al pachetului combo apar pe internet!

DJI Air 2S, imaginile produsului si al pachetului combo apar pe internet!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 04. 2021., 16:15:44

  • Distribuie:

Air 2S apare din nou

DJI Air 2S a aparut in ultimele zile intr-un videoclip promotional ce s-a raspandit repede pe internet. Scurgerile de informatii continua – vedem acum ceea ce pare a fi pachetul DJI Air 2S Fly More Combo. Daca imaginile sunt oficiale, lansarea este la fel de aproape cum credeam!


Ambalajul si imaginile cu DJI Air 2S

Ambalajul da de gol noul nume al dronei, confirmand, din nou, ca ne luam la revedere de la denumirea “Mavic”. De asemenea, putem observa ca pachetul Fly More Combo va include 2 baterii suplimentare si accesoriile obisnuite.

Designul dronei este putin diferit de cel al predecesorului sau, avand perechea suplimentara de senzori in partea superioara a dronei pe care am vazut-o de cateva ori pana acum. Ne sunt prezentate, de asemenea, noul modul de camera si noile elice cu varf portocaliu.

Privind in dreapta, jos, putem vedea doua caracteristici afisate. Acestea sunt: includerea unui senzor de 1” si ADS-B. Drona Mavic Air 2 trebuia sa fie dotata cu ADS-B, dar acest plan nu s-a finalizat in totalitate din cauza pandemiei si lipsei de componente.Ce stim deja despre DJI Air 2S


Senzor de 1”

Au existat multiple speculatii, insa, acum stim ca senzorul dronei va fi, intr-adevar, de 1”. Nu cunoastem restul specificatiilor in acest moment, dar sigur speram la o rezolutie video 4K / 60fps la 100mbps.

Includerea senzorului de 1” poate insemna, printre altele, sfarsitul Mavic 3. De ce sa fim negativisti, insa? Noi suntem de parere ca Mavic 3 va revolutiona piata si va inlocui seria Phantom. Sa nu dezbatem asta acum, este un subiect despre care am putea discuta ore in sir.


DJI AirSense (ADS-B)

La lansarea Mavic Air 2, DJI a anuntat ca va avea un receptor ADS-B incorporat. Aceasta caracteristica urma sa anunte pilotul daca exista aeronave care zboara in apropiere. Curand dupa lansare, a devenit evident ca doar modelele vandute in America de Nord va avea acest nou senzor, deoarece COVID-19 a create deficiente de stoc, obligand DJI sa scoata aceasta caracteristica din modelele internationale.

Ambalajul arata ca DJI a reusit sa recupereze in ceea ce priveste nivelul productiei, pentru a fi suficient pentru toate unitatile Air 2S care urmeaza a fi vandute. Aceasta adaugare este apreciata.


OcuSync 3.0

Nu exista inca mentiuni oficiale, insa noul model va fi, cel mai probabil, dotat cu OcuSync 3.0. Acesta a fost dezvoltat si lansat odata cu noul DJI FPV Combo, pentru a tine pasul cu viteza mare de zbor ce necesita latenta scazuta.


Bateria

Daca aruncam o privire asupra etichetei FCC, putem vedea ca DJI Air 2S are o baterie de 3500mAh, aceeasi capacitate ca Mavic Air 2. Se pare ca imbunatatirile sunt concentrate la nivel de camera.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index