DJI Air 2S functioneaza cu FPV Goggles V2

DJI Air 2S functioneaza cu FPV Goggles V2

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 13. 04. 2021., 10:52:19

  • Distribuie:

DJI Air 2S, un produs la nivelul urmator

DJI Air 2S, succesorul dronei Mavic Air 2, este pe drum spre lansare. Stim ca, probabil, va contine un nou senzor IMX686, capabil sa realizeze fotografii de 64MP, cu 4K la 60fps. Si acum, cel putin conform unei surse, aflam ca va fi compatibil cu DJI FPV Goggles V2.

Aceasta informatie nu este extrem de neasteptata. Am speculat inca de la postarea in FCC aceasta compatibilitate.


Experienta FPV

Cu recenta drona DJI FPV, compania a produs un hibrid, prietenos cu orice tip de utilizator. In timp ce unii au fost prea entuziasmati si au incercat zborul manual mult prea devreme, majoritatea persoanelor sunt multumite si se distreaza in modurile Normal si Sport, sau cu noul DJI Motion Controller.

Perspectiva super-clara oferita de ochelarii FPV este extraordinara. Este mult mai imersiva decat imaginea clasica de pe telefon, chiar plaseaza pilotul in centrul actiunii.

Desigur, pilotii experimentati care construiesc drone FPV si zboara acro stiu acest lucru de ani de zile. Insa, acum, experienta aceasta este accesibila oricui.Piata neexplorata

Partea analog a pietei FPV era deja in amploare cand DJI a prezentat FPV Goggles in 2016. Apoi, cand si-a lansat sistemul digital FPV (Goggles si DJI Air Unit), publicul tinta era constituit din pilotii FPV deja existenti, care doreau un semnal superior analogului.

In ultimii ani, domeniul FPV s-a extins odata cu cresterea popularitatii dronelor in stil CineWhoop. Acest lucru necesita inca niste abilitati care pot parea intimidante pentru pilotii cu experienta limitata, precum abilitatile de construire a unei drone si pilotarea complet manuala.


Aparitia noii drone DJI FPV

Nu avem statistici clare, insa stim ca drona DJI FPV reprezinta un success enorm. Majoritatea noilor piloti FPV sunt multumiti de modurile N si S si, probabil, unii dintre ei nu se vor avanta niciodata spre modul manual. Forumurile spun ca pana si modul normal reprezinta o experienta FPV uimitoare. Daca exista cereri din partea oamenilor interesati de zborul FPV in mod non-acro, de ce nu ar profita DJI?


DJI Air 2S

O sursa anonima sustine ca Air 2S va fi compatibil cu ochelarii DJI FPV V2. Avand in vedere ca originalul Mavic Air 2 era dotat cu OcuSync 2.0, introducerea OcuSync 3.0 pe Air 2S nu este un pas urias. De fapt, este optiunea cu cel mai mult sens.Spre deosebire de DJI FPV Combo, care necesita Goggles pentru a functiona, Air 2S ar reprezenta o cale de mijloc. Cine stie, ar putea fi compatibil chiar si cu noul Motion Controller, pe care un numar foarte mare de clienti il considera un produs excelent.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index