DJI Air 2S este deja in productie

DJI Air 2S este deja in productie

Publicat de pe data de 18. 03. 2021., 08:32:40

  • Distribuie:

DJI Air 2S - neasteptata, dar extrem de surprinzatoare

DJI Air 2S este deja in procesul de fabricatie, atesta o sursa din China. Lansarea acestui produs va avea loc curand. Aceeasi sursa spune, de asemenea, ca Mavic 3 va fi “incredibil” si va fi lansata la sfarsitul acestui an.


Cu putin timp dupa lansarea noului DJI FPV Combo, compania pare ca ne mai pregateste cateva surprize. Un nou model actualizat al dronei DJI Mavic Air 2, numit simplu Air 2S, este deja in curs de fabricare. Noua drona va avea upgrade-uri impresionante fata de predecesorul sau si va reprezenta o evolutie semnificativa a seriei Air.

Daca sunteti tentat sa achizitionati un Mavic Air 2 acum, s-ar putea sa mai vreti sa asteptati o luna.


Exista o sursa in China care pare sa aiba informatii interne in ceea ce priveste produsele DJI nelansate. El a oferit niste informatii foarte bune inainte de lansarea dronei DJI FPV, inclusiv detalii despre Motion Controller. In concluzie, pare de incredere.

Informatorul revine acum cu detalii despre DJI Air 2S si viitorul Mavic 3.


La ce sa ne asteptam?

Ei bine, conform sursei, Air 2S va avea imbunatatiri la camera si un timp de zbor prelungit. In opinia sa, va fi “probabil cea mai buna drona a anului. Nu prea scumpa, minunata pentru incepatori si cu un timp de zbor destul de lung.

Au existat zvonuri cum ca noua drona DJI ar putea fi utilizata cu DJI FPV Goggles V2. Aceasta sursa, desi nu neaga, spune ca “in mod categoric, nu este in lista de prioritati a DJI”.Mavic 3, insa, pare sa fie un subiect entuziasmant pentru el. A descris viitoarea drona ca fiind “incredibila, cu mult mai buna decat dronele existente pe piata in cee ace priveste calitatea imaginii”. Nu a dat alte detalii, asa ca nu stim exact la ce sa ne asteptam. De asemenea, lansarea Mavic 3 nu va avea loc prea curand, mai degraba la sfarsitul anului 2021.

A, da, a anuntat ca va exista si o noua camera de actiune marca DJI. Va ramane oare Osmo, sau… Action 2?


Ce achizitionam - DJI Air 2S sau Mavic 3?

Raspunsul este simplu. Pregatiti-va pentru lansarea Air 2S care va avea loc in curand. Asteptati modificari semnificative si imbunatatiri la camera si timp de zbor. Daca aveti extrem de multa rabdare, asteptati Mavic 3 (care nu se va numi asa), care promite a fi revolutionar.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index