DJI a dezvaluit Stabilizatoarele Osmo Mobile 2 si Ronin-S

DJI a dezvaluit Stabilizatoarele Osmo Mobile 2 si Ronin-S

Publicat de Suranyi László pe data de 12. 01. 2021., 09:11:43

  • Distribuie:

DJI a dezvaluit stabilizatorul Osmo Mobile 2 pentru utilizatorii de smartphone-uri si Ronin-S pentru cinematografi. Osmo Mobile 2 are acum 15 ore de funtionare si poate incarca si un smartphone timp de o ora de streaming. Ronin-S este fabricat special pentru DSLR si camere mirrorless. Aceste stabilizatoare sunt construite pentru eliminarea miscarilor nedorite in timpul filmarilor, ceea ce inseamna ca oriicine poate filma ca un profesionist.


Osmo Mobile 2


La numai 485 de grame, Osmo Mobile 2 a fost creat pentru cei care doresc sa profite la maxim de inregistrarile telefonului. Are hiperlapse, mitionlapse, timelapse, slow-mo su un nou mod de control al zoomului.Glisorul de zoom poate fi gasit pe partea stanga a gimbalului. Aceasta caracteristica permite crearea efectului de filmare Dolly cu usurinta.Osmo Mobile 2 suporta smartphone-uri cu o latime de 58.6 – 84.8 mm si grosime de 9.4 mm, ceea ce inseamna ca cele mai multe telefoane precum iPhone SE si pana la iPhone 6S Plus sunt compatibile. Dispune de o baterie incorporata de 2600 mAh, incarcarea acestuia dureaza numai 2 ore. Un filament standar ¼ -20 UNC este plasat pe partea inferioara a manerului, astfel poate fi atasata la trepied.


Ronin-S


La fel ca vechiul stabilizator pe 3 axe, Ronin, Ronin-S stabilizeaza camerele DSLR, dar intr-un mod mai portabil. Acest gimbal vine cu un nou design ergonomic, astfel poate fi controlata cu o singura mana. Ronin-S dispune de tehnologia SmoothTrack pentru tranzitii fluide si este echipat cu un mod Sport pentru a tine pasul cu miscarile rapide. Una dintre caracteristicile sale cele mai importante este capacitatea sa de a se detasa de maner. Acesta poate fi montata pe alte dispozitive, cum ar fi o masinuta RC, printr-un montaj special. Aceasta noua caracteristica permite cinematografilor sa captureze imagini din unghiuri joase dar cu stabilitatea filmarilor cu drona. Manerul gimbalului are, de asemenea, un suport auxiliar extern, construit pe cadrul sau. Luminile LED, un microfon si chiar un emitator video wireless pot fi montate pe Ronin-S.


Disponibilitate


DJI si magazinele oficiale vor vinde oficila Osmo Mobile 2-ul in februarie. Lansarea pentru Ronin-S este planificata in al doilea trimestru al acestui an. Pentru cei interesati de alerta pentru Ronin-S sau Osmo Mobile 2, completati formularul de pe partea inferioara a panginii DJI.


Sursa originala: WeTalkUAV.

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index