De ce trebuie sa aveti grija in vacanta cu drona?

De ce trebuie sa aveti grija in vacanta cu drona?

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 11:04:08

  • Distribuie:

De ce trebuie sa aveti grija in vacanta cu drona? Cum sa va pregatiti? Ce sa duceti cu voi? In acest articol, vom raspunde la aceste intrebari!


Cel mai important: sa fim constienti de legi aplicabile pentru drone in zona.


Merita sa pornim de la cel mai evident factor, chiar daca pilotul ar trebui sa fie intotdeuna constient de legile pentru drone, nu doar in vacanta. Reglementarile privind dronele in tarile UE le gasiti AICI. Daca intentionati sa zburati pe teritoriul unui festival sau a uni eveniment, merita sa consultati autoritatile competente cu privire la conditiile de aterizare sau daca exista circumstante speciale care necesita atentie.


Fiti atenti la temperatura!


In zilele noastre, caldura uimitoare nu este un fenomen neobisnuit, si ca si in cazul majoritatii dispozitivelor electrice, dronele sunt de asemenea afectate de razele soarelui. In urma cumpararii dronei, in cutie este inclus un manual de utilizare, care include intervalul de temperatura in care functioneaza drona, deci asigurati-va ca ati comparat aceste date cu temperatura in care dorit sa o folositi si doar apoi continuati. Daca depasiti sau nu atingeti valoarea de referinta pentru temperatura, ar trebui sa aveti grija, expuneti drona la un pericol!


Umiditate


Sa nu uitam de umiditate, care poate avea si consecinte neplacute. Merita sa verificati inainte de zbor ce umiditate este. Daca este un procent ridicat, este esential sa aveti un prosop pentru a sterge dispozitivul intre doua zboruri, astfel incat sa nu se produca nici un fel de daune din cauza umiditatii.


Mai multe baterii


Am mentionat adesea importanta mai multor baterii si in trecut. Cu o incarcare se poate zbura intre 11-29 de minute (depanzind de drona), in timp ce reincarcarea poate dura pana la o ora. Evident, o stariune nu poate fi strabatuta cu o drona în jumatate de ora, deci luati in considerare faptul ca aveti nevoie de mai mult de o baterie. Astfel incat sa puteti folosi drona practic fara oprire pentru o lunga perioada de timp. (Atentie la supraincalzire!)


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index