Cumpararea dronelor online- Ce trebuie de stiut despre drone

Cumpararea dronelor online- Ce trebuie de stiut despre drone

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 21:37:17

  • Distribuie:

Cumpararea dronelor online- Ce trebuie de stiut despre drone ? Ce sunt dronele? Pe care sa-l aleg? Ce accesori se produc la ei? Multe intrebari in legatura de cumpararea dronelor online- ce trebuie stiut despre ei. Daca te intereseaza vre un dron, si nu esti sigur ca ce este functiunea acestora, atunci esti in loc bun. Noi te ajutam cu informatii in legatura de drone.


Cumpararea dronelor online- Ce trebuie de stiut despre drone?


Dronele sunt compuse din mai multe rotoare si sunt navigate cu ajutorul telecomandei. Care permite sa vezi lucrurile din unghiuri diferite si poti distribuii cu prieteni tai lumea din viziunea normala. Deasemenea poate difuza video live la telecomanda dronei, sau la ochelari FPV. Dronii nu sunt insa invetate numai pentru inregistrari video ci sunt folosite si in alte domenii. Competitiile de curse devin din ce in ce mai populare.


Achizitionare dronelor online cu inteligenta.


Dronii se gasesc in aproape orice gama de preturi existente, dar acest lucru nu inseamna ca cele mai scumpe drone sunt alegeri perfecte. Achizitionarile de drone si selectia potrivita de drone, depind in mare masura de experienta pe care o are utilizatorul si de scopul pe care vrea sa foloseasca dispozitivul.


Cumpără Drone online – Drone de joc


Dronele de joc sunt în mare parte echipamente mici de zbor ușor, care sunt adesea proiectate în interior (între cele patru pereți). Datorită dimensiunilor și tehnologiei simplificate, ar fi mai greu să zboare în aer liber. De obicei, nu există nici o cameră la bord (acestea sunt doar numite quadcopter, nu drone). Dar cand au camera nu au o calitate de înregistrare ca si dronele mai serioase. Când cumpărați o drona, este important să știți la ce vret să folositi, dacă avem un plan serios, trebuie să alegem un grad mai profitabil pentru această categorie.


Cumpara drone online- Drone pentru inregistrari video si foto.


Dronele echipate cu camere, sunt de obicei mai mari decat variantele de joc si sunt mult mai scumpe. Acestea sunt construite de a utiliza in aer liber, in principalpentru inregistrarea imaginilor aeriene (imagini si clipuri). Asemenea dispozitive sunt minunate pentru a afisa peisaje minunate sau pentru fotografiere tip selfi. Unul dintre elementele decisive ale acestor drone (la care trebuie sa acorde o atentie deosebita cand se achizitioneaza un dron) este camera de bord si stabilizatorul care o tine.

Megapixeli, rezolutii video si alte caracteristici pot fi foarte diferite intre doua modele. Merita, de asemenea, sa aveti grija de caracteristicile de confort si siguranta.Cum ar fi modurile de zbor automate sau un sistem de evitare a obstacolelor. Care poate preveni multe accidente urate (dar nu toate). Aceste caracteristici sunt deja prezente in mai multe categorii de hobby (Cum ar fi DJI mavic Pro), dar exista mai putin scumpe pe langa Mavic Pro, dar cu calitatea scazuta. Dronele mai serioase pentru folosinta de inregistrari sunt deja intr-o gama mai mare de preturi si sunt destinate fotografiilor profesionisti si playerelor video care au nevoie de cea mai buna calitate a imaginii si stabilitate pentru munca lor. De exemplu, DJI Inspire 2 extrem de dezvoltat poate fi controlati de doi piloti in acelasi timp, unul controleaza drona si unul pe camera.


Competitii de zbor cu drone, racing drone.


Dronele racing sunt mai mici, cu 4 rotoare, care in primul rand sunt construite pentru manevrare intre obstacole, si pentru viteza. Acestea au fost create numai pentru a concura cu ele in competitiile de curse FPV. Multe dintre ele pot fi inlocuite, iar diferitele elemente pot afecta viteza de rulare, viteza si alte caracteristici. Desi pe aceste tobe exista un aparat de fotografiat de la bord, nu este vorba de inragistrarea imaginelor ci de pilotii sa vada ce este chiar in fata dronelor in timpul zborului.


Accesorii, consumabile.


Cand achizitionati o drona, merita sa urmariti ce cu accesorii puteti extinde si categreutate puteti ridica in siguranta in aer cu ele. Accesoriile disponibile depind de marca si model. Este important sa retineti ca cu cat mai mult trebuie sa faceti fata cu un astfel de dispozitiv de zbor, cu atat va fi mai multa energie. (Bateria se va epuiza mai devreme) si stabilitatea dronei poate fi de asemenea slabita in aer.


Genti, si cutii pentru drone.


Daca v-ati hotarat sa cumparati un dron, atunci vet avea nevoie de o geanta, sau cutie pentru el. Indiferent daca vrei sa fotografiezi o cascada in jurul tau, sau drona ta sta acasa, veti avea nevoie de o anumita protectie. Deoarece este o structura sensibila si complexa, nu puteti sa-l aruncati intr-un rucsac langa un sandwich. Chiar si pentru dispozitive mai ieftine, merita sa cumparati o cutie din polietiren, sau o carcasa de protectie mai serioasa. Acestea sunt de obicei amortizoare, containere durabile care asigura integritatea dronului dvs.


Bateriile.


Cand achizitionati o drona, este important sa stiti ca aveti nevoie de mai multe baterii pentru drona. O baterie care vine cu drona ofera 5-25 de minute de zbor (care depinde foarte mult de tot) si de obicei dureaza pana la o ora pentru a le reincarca complet. Bateriile poate fi fixate sau interschimbabile. Acesta din urma este mult mai avantajoasa, deoarece timpul zborul se intrerupe doar pana cand le schimbam bateria. Este bine sa avem cateva baterii in plus.


Telecomenzii si accesoriile.


Telecomanda este dispozitivul care trimite instructiuni catre unitatea de comanda a dronelor, care in functie de evolutia dispozitivului, le va executa in functie de diferitii factori ale mediului. Exista telecomenzi cu 2 joystick, si cu cateva butoane, cu care putem efectua miscariile de baza. De asemenea achizitiile de drone ar trebui sa stie ca cele mai multe drone pot fi controlate separat aparatul si camera. Ei au setul propriu de Wi-Fi, astfel incat sa le puteti conecta la un smartphone sau tableta si sa le controlati printr-o aplicatie descarcata. Pentru multe telecomenzi, se poate adauga protectoare de ecran pentru a mentine ecranul vizibil la ora soarelui.

In functie de emitator si de telecomanda, intervalul poate varia de la cativa metri pana la cativa kilometri. Acest lucru poate fi afectat de cativa factor extern, cum ar fi un turn radio din apropiere sau de vreme. Ceea ce poate reduce domeniul telecomenzii. Unelte telecomenzi pot fi de asemenea achizitionate pentru suplimentare pentru a ajuta la extinderea acestei distante.


Elici si alte accesorii.


Dupa achizitionarea unui drone, ar trebui sa practicati cu atentie schimbarea elicei, deoarece probabil ca va trebui sa o faceti de mai multe ori in viitorul apropiat.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index