Cum zburam dronele FPV - zborul folosind un simulator

Cum zburam dronele FPV - zborul folosind un simulator

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 21:42:13

  • Distribuie:

Astazi marcam inceputul unei noi serii de articole adresate utilizarii dronelor FPV. Primul aspect explorat este DRL SIM si tutorialele facute in avans care vin cu acest simulator. Simulatorul consta $9.99 pe Steam si necesita un controller pentru a fi utilizat. Exista insa diverse simulatoare, la diverse preturi, dar de dragul acestui articol, voi prezenta un simulator deja familiar.

 

Scufundat in nestiinta

Cand am descarcat prima data simulatorul si am zburat, am sarit peste tutoriale pentru a zbura in modul freestyle si a invata de unul singur. Am facut acest lucru ceva timp si nu am putut iesi din modul incepator fara sa pot controla drona in modurile cele mai grele. Asa ca, am facut un pas inapoi si am trecut prin tutoriale.

 

Un pas inapoi

In primul rand, daca invatati sa zburati drone FPV in DRL SIM, utilizati tutorialele. Tutorialele din simulator necesita ceva timp pentru a fi parcurse, deoarece prezinta fiecare aspect al zborului unei drone pana la miscarile de baza, dar e un lucru bun! A putea parcurge toate caracteristicile de zbor si controalele dronei este o necesitate si mi-a permis sa trec prin toate modurile din simulator.

 

Ganduri finale

As recomanda cu siguranta sa folositi un simulator daca doriti sa zburati drone FPV. Nu numai ca va va economisi bani in numeroasele accidente pe care le veti avea in timp ce invatati sa zburati, dar va permite, de asemenea, sa zburati impotriva altor persoane si in scenele Drone Racing League pe care le vedeti la TV.

 

Simulatorul este usor de utilizat si usor de configurat cu controlerele PS4 si XBOX One. Puteti utiliza, de asemenea, diferite controllere de drone. Jocul general este bine facut si nu am avut probleme cu prabusirea sau balbaiala in timpul zborului. Tutorialele sunt o necesitate atunci cand vreti sa invatati sa zburati, sa zburati in diferite situatii, cu drone diferite. Pana si crearea unei drone personalizate face utilizarea acestui simulator mai placuta. Noua aplicatie AirHub usureaza gestionarea dronelor

O mostra din caracteristica de scanare 3D Skydio


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index