Cum să prinzi o dronă!

Cum să prinzi o dronă!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 21:52:32

  • Distribuie:

Este recomandată decolarea din mână și prinderea unei drone, în loc de decolarea sau aterizarea pe sol pe un teren neuniform. Decolarea de pe o barcă sau din nisip poate conduce la un dezastru, astfel tehnica prinderii in mână este o metodă folosită pentru a asigura siguranța dronei. Unele drone, de exemplu DJI Spark sunt proiectate pentru a deloca și ateriza în mâna utilizatorului. Dar altele, cum ar fi DJI Mavic și Phantom 4 au o tehnică diferită a prinderii în mână din cauza formei lor unice. Acest video poate fi folosit ca referință pentru a prinde în mână dronele precum DJI Mavic, Autel EVO sau noul Parrot Anafi:Avertizare!


Decolarea sau aterizarea în mână este o tehnică ce poate fi periculoasă dacă se face greșit, deoarece elicile pot să taie, deci vă rugăm să fiți foarte precauți! În primul rând asigurațivă că vă simțiți siguri pe sine în pilotarea dronei, înaite să încercați această tehnică!


Cum să prinzi în mână drone, ca DJI Mavic


Înainte de a o porni, țineți drona într-o poziție comfortabilă pentru prinderea în mână, pentru a ști ce să căutați când drona va ateriza.


Țineți drona la o distanță de aproximativ 60-90 de cm.

Formați-vă mâna ca și când ați fi pe punctul de a arunca un avion de hârtie și pregătiți-vă să prindeți parte de jos a dronei.


Coborâți încet drona și odată ce acesta a aterizat în mâna dumneavoastră țineți-o ferm.


Elicile încă se vor învârti, deci va trebui să continuați să o coborâți și să țineți drona până se opresc motoarele.


Cum să prinzi dronele și mai mici, cum ar Mavic Air!


Alte drone, precum Mavic Air sau Parrot Anafi, pot fi prinse chair și în palmă. YouTuberul Jeff Greene demonstrează acest lucru în videoclipul de mai jos:Cum să prinzi un DJI Phantom 4


Dronele cu picioare fixe sunt puțin mai ușor de prins în mână, deoarece au o suprafață mai mare de care puteți să le prindeți, dar aveți grijă să nu le prindeți de gimbal în loc de picior. De asemenea, prinderea dronei prea strâns, prea puternic poate duce la crăpături, deci trebuie să vă asigurați că o printeți doar cu atâta forță cât să fie ținută stabil în mână. În videoclipul de mai jos cu YouTuberul Billy Kyle, care ne explică cum să prindem un Phantom 4:Țineți drona la o distanță accesibilă.

Coborâți drona folosind telecomanda doar cu o mână. Poziționați-vă mâna sub dronă când coboară și prindeți-o de picorul din spate când a coborât îndeajuns.


Degetul mare ar trebui să fie ținut în jurul zonei bateriei, în timp ce restul degetelor prind piciorul dronei.


Elicile încă se vor învârti, deci va trebui să continuați să o coborâți și să țineți drona până se opresc motoarele.


Prinderea în mână este recomandată doar pentru piloții experimantați, dar exista accesorii speciale pentru aterizarea dronelor în condiții de teren neuniform, iarba înaltă sau în baltă de apă. Dar prinderea în mână este ceva ce merită înncercat.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index