Cum sa faci bani cu drona - Sfaturi si Trucuri

Cum sa faci bani cu drona - Sfaturi si Trucuri

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 06. 2020., 08:01:26

  • Distribuie:

Exista deja multe companii de succes cu drone care ofera videografii de calitate. Datorita dronelor puternice de pe piata de la DJI, Autel Robotics, Yuneec, Parrot si altii, aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama destul de variata pentru a incepe afacerea dorita.


Ce drone puteti folosi?

Pentru a inceput, ar trebui sa alegeti o drona capabila sa capteze imagini de cel putin 1080p video si fotografii de 12MP. Cu toate acestea, este recomandat sa achizitionati o drona care sa faca videoclipuri 4K si fotografii de 20MP, deoarece aceste specificatii ale camerei vor asigura clientului ca vor primi un continut de calitate. Cu cat drona are mai multi biti pentru videoclip, cu atat este mai eficienta; se recomanda in jur de 100Mbps. Daca aveti moduri de zbor inteligente, cum ar fi urmarirea obiectelor, pe drona dvs. este mult mai usor sa obtineti imagini cu aspect profesional.

Va prezentam o lista de drone recomandate. Va rugam sa retineti ca dronele precum DJI Mavic Mini si generatia mai veche de Mavic sunt inca foarte bune, inclusiv pentru unele lucrari video si foto, dar nu vor oferi cea mai buna calitate:


DJI Phantom 4 Pro V2.0

DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Zoom

DJI Mavic Air 2

Autel Evo 2

Autel Evo 2 Pro


Obtinerea licentei

Pentru a zbura legal cu o drona in scopuri de afaceri, trebuie sa obtineti mai intai un certificat, care dovedeste ca intelegeti si respectati reglementarile, cerintele de operare si procedurile pentru a folosi in siguranta o drona. Acesta reprezinta trecerea unor teste, precum si un examen final, care va permite sa obtineti certificatul. Puteti afla mai multe despre procesul de pe site-ul web al FAA.


Cum sa obtii clienti ?

O modalitate excelenta de a obtine clienti este prin persoanele deja cunoscute. S-ar putea sa aveti un prieten sau un membru al familiei care doreste o lucrare aeriana sau poate cunoaste pe cineva care ar fi interesat.


O alta metoda care functioneaza este publicitatea. In ziua de astazi foarte multi oameni utilizeaza internetul si retelele de socializare.

Locurile bune de contact includ agentii imobiliari, santiere active de constructii din apropierea dvs. si chiar echipe locale de sport.


Colaborarea cu alti fotografi sau cameramani este o modalitate excelenta de afacere, deoarece clientii vor avea deja incredere in persoana cu care lucrati. O modalitate buna de a gasi alti fotografi sau cameramani este Instagram. Creati-va un cont si distribuiti-va lucrarile pe acesta.


Nunti si evenimenteO modalitate populara de a castiga bani cu drona dvs. este sa oferiti servicii la nunti. In ultimii cativa ani, aceste servicii au crescut in popularitate, multe cupluri dorind acel unghi special pe care doar o drona o poate oferi. Alte evenimente, cum ar fi meciurile sportive sau un targ de stat sunt de asemenea locuri minunate pentru a utiliza o drona. Adesea, organizatorii vor dori sa obtina imagini cu aceste evenimente pentru reclame, iar utilizand dronele va oferi un nou unghi de atragere a atentiei.


Fotografierea imobiliara este una dintre cele mai populare utilizari orientate spre consumatori. Multi agenti imobiliari doresc sa isi arate proprietatile sau terenurile pe care le vand, iar dronele ofera o perspectiva unica, care este inca destul de noua. Fotografia aeriana permite, de asemenea, sa fie adaugate suprapuneri informative, care arata dimensiunea proprietatii sau punctele de interes aflate in apropiere. Acest lucru ar necesita o munca suplimentara in aplicatii precum Photoshop sau Premiere Pro.Fotografie si videoclipuri

O modalitate care nu necesita gasirea directa a clientilor este incarcarea fotografiilor si videoclipurilor pe site-urile web. Incarcarea de imagini pe site-urile cu fotografii platite va ofera o reducere de fiecare data cand una dintre fotografiile dvs. este descarcata. Incarcarea materialului dvs. video pe site-uri gratuite este, de asemenea, o modalitate excelenta de a castiga bani.


Instagram si YouTube sunt, de asemenea, locatii excelente pentru distribuirea fotografiilor si videoclipurilor dvs. pentru un public larg. Ca si in cazul site-urilor gratuite de utilizat, nu va vor face bani imediat, dar pot ajuta la formarea de conexiuni care, in viitor, pot duce la locuri de munca.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index