Cum lucreaza angajatii DJI in aceste momente dificile?

Cum lucreaza angajatii DJI in aceste momente dificile?

Publicat de pe data de 31. 07. 2020., 09:54:58

  • Distribuie:

In timp ce planeta continua sa negocieze cursul de obstacole COVID-19, DJI a lansat un videoclip cu angajatii care prezinta modul in care unii dintre ei au facut fata. Camera de zi a devenit un mic spatiu distractiv pe intregul glob si ofera un caracter mai personal acestor mari corporatii.

 

Deoarece COVID-19 a aparut pentru prima data in China, nu este surprinzator ca DJI a fost lovit puternic. Are sediul central si instalatiile de productie in Shenzhen, care au trecut si printr-o lunga perioada de carantina. In acea perioada, oamenii s-au limitat in mare parte la casele sau apartamentele lor, comandand mancare folosind aplicatii si avand-o livrata prin curierat.

 

Dar acest videoclip nu se refera strict la China. Angajati din intreaga lume, inclusiv Adam Lisberg (DJI New York), tinea sesiuni cameo in aceast proces. Colectiv, ne ofera o privire asupra unor vieti care, pana la urma, nu sunt prea diferite de ale noastre.

 

 


Am observat mai intai postarea pe LinkedIn, unde Monica Suk a prezentat nu numai videoclipul - ci ca va parasi compania.

 

„Ultimul meu proiect (video), ca membru al familiei DJI, a ajuns in cele din urma live”, a scris ea. „Toti am inceput 2020 cu atata entuziasm, speranta si noi planuri, fara sa stim ce ne astepta”.

 

"Aceasta pandemie a fost dificila pentru toata lumea. Dar, prin toate acestea, a fost cu adevarat dezolant sa vad cum colegii mei se sustineau reciproc, facand tot posibilul sa se bucure de aceasta situatie dificila."

 

- Monica Suk, lider de comunicatii corporative, DJI

 

 


Fii creativ

DJI a postat videoclipul pe blogul sau principal, impreuna cu urmatoarea explicatie:

 

"Cand COVID-19 a intors lumea noastra cu capul in jos, echipa globala DJI a gasit noi modalitati de a ramane activ si inovator - chiar si in timp ce este inchisa acasa. Desi membrii echipei noastre sunt raspanditi pe mai multe continente, am cautat modalitati de a ne adapta cel mai bine la incertitudinile si provocarile de a petrece atat de mult timp in interior, departe unul de celalalt."

 

In continuare...

Si, astfel, fara alte adaugari, va prezentam videoclipul angajatilor DJI care lucreaza - si se joaca - de acasa. Daca va regasiti intr-o stare de plictis datorata izolatiei si zilelor monotone, este posibil sa fiti inspirat de aici:

 


Sfaturi

In incheiere, DJI ofera cateva sfaturi de despartire care am considerat ca v-ar fi de ajutor:

 

"Pentru mai multe idei si inspiratie, va rugam sa aruncati o privire la mai multe povesti ale noastre Stay Home, Stay Creative. Avem colegi care s-au cufundat in zborul FPV, au distribuit sfaturi de distractie la domiciliu si multe altele. Fie ca inca lucrezi de acasa sau iti revii incet la birou, speram sa ramai in siguranta si sa continui sa te bucuri de creativitatea ta."

 

Stai in siguranta

Sunt momente dificile. Chiar daca ne-am obisnuit mai mult sau mai putin cu noul anormal, inca este o situatie destul de ciudata. DJI sugereaza sa profitam din plin, un sfat simplu, dar solid:

 

"Solicitam comunitatii globale sa ramana acasa si sa ramana creativa cu DJI. In timp ce ne confruntam cu un moment dificil, il putem transforma intr-o oportunitate. Fa ceva. Gaseste-ti o noua abilitate. Depaseste o provocare."

 

Amintiti-va: practicati distantarea sociala, spalati-va mainile - si faceti ceva creativ, distractiv sau productiv cu timpul dvs. Osmo Mobile 4 intra pe linia de testare la 1 an dupa OM3

Drona impiedicata din a contrabanda marfa in valoare de $100,000 in inchisoare


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index