Cuceriti Cerul Cu Mavic Mini

Cuceriti Cerul Cu Mavic Mini

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 15:35:41

  • Distribuie:

Cuceriti Cerul Cu Mavic Mini


Mavic Mini face zborul cu drona mai usor si mai sigur ca niciodata


DJI, liderul global pe piata dronelor si tehnologie de fotografiere aeriana, a prezentat ieri noua lor drona DJI Mavic Mini. O drona pliabila, ultra-usoara proiectata sa fie camera aeriana de zi cu zi. Cu o greutate de doar 249 grame, Mavic Mini este portabil, usor de pilotat, conceput pentru siguranta si perfect pentru toti cei care doresc sa experimenteze distractia de a zbura.


Mavic Mini se bazeaza pe inovatiile tehnologice din renumita serie de drone Mavic pliabile ale DJI, de la originalul Mavic Pro pana la Mavic Air si Mavic 2. Acest lucru il plaseaza pe Mavic Mini in cea mai sigura categorie de drone, ceea ce in multe domenii il scuteste de reglementarile care se aplica altor drone mai grele.


Camera foto de inalta calitate al lui Mavic Mini surprinde imagini de inalta calitate, iar noua serie de functii creative a aplicatiei DJI Fly transforma perfect fotografiile si videoclipurile in productii de calitate profesionala. Performantele sale de zbor imbunatatite si stabile ofera mai multe oportunitati de a explora folosind unul dintre cel mai lung timp de zbor pentru o drona de dimensiunea sa. Utilizatorii isi pot dezlantui imaginatia cu accesoriile Mavic Mini, inclusiv un kit creativ DIY si o protectie pentru elice la 360 ° pentru siguranta.


Opinia Roger Luo


„Pentru a proiecta o drona atat de usora, compacta ca Mavic Mini, a fost unul dintre cele mai dificile proiecte pe care le-am abordat vreodata la DJI”, a declarat Roger Luo, presedinte DJI. „Distilarea functiilor de top intr-o drona cat palma este punctul culminant al anilor de munca si suntem entuziasmati sa aducem o noua clasa de drone la DJI. Timpul lung de zbor al dronei Mavic Mini, greutatea si camera de inalta calitate face dronele DJI perfecte pentru pentru folosirea de zi cu zi . El mai important, este usor de pilotat, indiferent de nivelul de experienta cu dronele.”


Portabil si sigur


Mavic Mini este cea mai mica si mai usora drona DJI realizata vreodata. Instrumentul creativ perfect pentru aventurile zilnice. Indiferent de activitate, fie ea cea de zi, cu puteti vedea lumea dintr-o perspectiva noua sau surprinde imagini incredibile despre excursiile dvs. cu prietenii si familia. Mavic Mini incorporeaza renumita tehnologie de siguranta DJI, inclusiv geofencing pentru a ajuta pilotii de drone sa evite zonele restrictionate. Identificarea la distanta cu AeroScope pentru a ajuta la protejarea locatiilor sensibile, limite de altitudine incorporate, si revenirea automata la punctul de lansare daca drona pierde conexiunea de la telecomanda sau cand atinge un nivel foarte scazut al bateriei.


Mavic Mini este prima drona DJI care cantareste sub 250 de grame, pe care autoritatile de reglementare a aviatiei o considera a fi cea mai sigura categorie pentru zborul dronei. In multe tari, dronele sub 250 de grame sunt considerate suficient de sigure incat pot fi folosite in moduri noi si interesante. Utilizatorii ar trebui sa consulte legile si reglementarile dronelor ale tarii lor pentru a afla mai multe despre ce pot face cu Mavic Mini.O experienta de zbor optima


Creata pentru a fi drona pentru toata lumea, chiar si pentru cei noi in lumea dronelor. Mavic Mini este simplu de utilizat si de pilotat cu ajutorul telecomenzii dedicate. Designul ultra-usor si motoarele de inalta calitate ofera dronei autonomie pana la 30 de minute de zbor, oferind utilizatorilor mai mult timp pentru a explora si captura momente deosebite. Un semnal de transmisie Wi-Fi ofera un control stabil si un flux HD in direct pentru o experienta clara si sigura de zbor. Receptoarele GPS si senzorii vizuali descendenti detecteaza pamantul de sub Mavic Mini, permitand planarea precisa, zborul stabil si aterizarea precisa atat in interior cat si in exterior.


Continut de calitate capturat cu usurinta


Mavic Mini ofera pilotilor capacitatea de a captura imagini de inalta calitate, inclusiv 2.7K video la 30 fps, 1080p la 60 de cadre pe secunda si fotografii de 12 megapixeli folosind senzorul de 1 / 2,3 inci. Un gimbal motorizat pe trei axe sprijina si stabilizeaza camera, asigurand filmarea neteda si cinematica, ceea ce o face perfecta pentru distribuirea pe retelele de socializare.


Functii avansate create pentru inspiratie


Noua aplicatie DJI Fly este conceputa intuitiv, simplificand experienta de zbor si capturarea momentelor, astfel incat pilotii de toate nivelurile de abilitate sa poata profita la maximum de Mavic Mini. Sunt incluse tutoriale dedicate pentru a ajuta noii piloti sa afle despre zbor, iar sabloanele de editare pre-setate adauga un nou nivel de creativitate in imagini. Pilotii noi pot alege sa zboare in modul Position (P) pentru operarea de baza, pilotii cu mai multa experienta pot debloca mai multe capacitati in modul Sport (S), iar creatorii de continut pot alege modul CineSmooth (C) pentru a prelungi timpul pentru imagini mai usoare si mai cinematice. Pilotii pot alege, de asemenea, din mai multe manevre de zbor pre-programate, cunoscute sub numele de QuickShots.


Pur si simplu atingeti modul dorit si Mavic Mini va crea automat continut uimitor, cinematografic:

  • Rocket – Mavic Mini zboara direct in aer, cu camera indreptata in jos in urma subiectului. Setati o limita de inaltime de 12, 18, 24, 30 sau 36 de m.
  • Circle – Mavic Mini va inconjura subiectul dvs. la o altitudine si distanta constanta.
  • Dronie – Mavic Mini zboara inapoi si in sus, camera urmarind subiectul. Setati o limita de inaltime de 12, 18, 24, 30 sau 36 de m.
  • Helix – Mavic Mini zboara in sus si in jos, in spirala in jurul subiectului. Setati o limita de inaltime de 12, 18, 24, 30 sau 36 de m.


Fiti creativ cu accesorii noi


Accesorii interesante si unice permit pilotilor sa foloseasca la maxim Mavic Mini:


Mavic Mini 360 Propeller Guard


Este o protectie de elici foarte usoara pentru Mavic Mini. Protejeaza complet elicele si imbunatateste siguranta zborului. Este util mai ales pentru incepatori sau pentru zborul in interior sau in locuri cu multe obstacole. Cu protectia de elici montat, timpul maxim de zbor este de 18 minute.


Mavic Mini Charging Base


Este o statie de incarcare pentru Mavic Mini. Pe langa incarcarea dronei, baza de incarcare stocheaza si afiseaza Mavic-ul Mini.


Mavic Mini Propeller Holder


Fixeaza si protejeaza elicele pentru depozitare si transport mai sigur. De asemenea, Mavic Mini astfel poate fi prins pe un rucsac sau centura pentru un stil suplimentar.


Mavic Mini DIY Creative Kit


Este un set care include autocolante goale si markere colorate care permit utilizatorilor sa isi personalizeze si sa-si decoreze Mavic-ul Mini.


Mavic Mini Snap Adapter


Extinde optiunile creative, permitand utilizatorilor sa ataseze mici accesorii, cum ar fi LED-uri sau piesa Lego, in partea superioara a Mavic Mini.


DJI Mini Bag


Este o geanta care se potriveste cu un Mavic Mini, un hub de incarcare, telecomanda si alte obiecte sau produse mici precum Osmo Pocket si Osmo Action.


Mavic Mini Charging Hub


Poate incarca pana la trei baterii in succesiune. Timpul de incarcare a trei baterii este 270 de minute cu un incarcator DJI 18 W USB. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru stocarea si transportarea bateriilor si chiar ca o baterie externa pentru incarcarea dispozitivului mobil sau a telecomenzii.Pret si disponibilitate


Mavic Mini este disponibil pentru precomanda incepand cu 30 octombrie la dronshop.ro. Mavic Mini va furniza doua optiuni de achizitie, versiunea standard care include Mavic Mini, telecomanda, o baterie, elici suplimentare si toate accesoriile si cablurile necesare la pretul de 1929,00 RON. Sau Mavic Mini Fly More Combo care include toate componentele din versiunea standard, cu adaugarea Mavic Mini 360 Propeller Guard, Mavic Mini Charging Hub, trei baterii, trei seturi de elice suplimentare si DJI Mini Bag la pretul de 2409,00 RON.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index