CONFIRMAT: Autel EVO II Pro RTK si Dual RTK sunt pe drum, dupa cum se vede intr-un nou video

CONFIRMAT: Autel EVO II Pro RTK si Dual RTK sunt pe drum, dupa cum se vede intr-un nou video

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 24. 01. 2021., 18:58:55

  • Distribuie:

Un videoclip care a fost distribuit pe site-ul chinezesc Youkou pare sa prezinte un viitor modul RTK pentru linia de drone Autel EVO II. Modulul RTK pare sa fie lansat doar pentru dronele EVO II Pro si EVO II Dual.

Datorita ochilor dornici ai utilizatorului Twitter iKiteFlyer, stim acum cu siguranta ca Autel Robotics adauga suport RTK liniei sale de drone EVO II. In cele mai recente note de lansare pentru aplicatia Autel Explorer, a fost adaugat suport RTK.

Este real?

Exista intotdeauna posibilitatea ca scurgerile de informatii sa nu fie reale sau sa fi fost modificate vizual pentru a parea reale. Este ceva ce am mai vazut in trecut. Videoclipul pare a fi real, deoarece exista o cantitate destul de mare de imagini care arata cele doua drone Autel II cu modulul RTK atasat.

Ar lansa Autel un modul RTK?

Deoarece DJI este lider pe piata in spatiul RTK, este logic ca Autel Robotics sa vina cu propriile sale produse RTK pentru a prelua o parte din cota de piata, in special cu drona EVO II Dual comercializata ca “Made In USA. Beneficiul major al RTK sau al Cinematicii In Timp Real imbunatateste precizia unei drone, ceea ce inseamna ca zborurile repetate pot fi produse in scopuri de inspectie si imbunatatesc supravegherea terenului.


Majoritatea videoclipului este in limba chineza, necesitand traducere. Acesta incepe prin a spune ca, in aprilie 2020, Autel Robotics a lansat prima aeronava fara pilot la bord cu putere 8K din lume si apoi a oferit imagini a actualei linii EVO II. In continuare, videoclipul ne anunta “Pregateste-te! Familia EVO II primeste noi membri.”. Mai departe, ne sunt oferite direct imagini ale noului EVO II Pro 6K RTK cu aceleasi specificatii ca EVO II Pro actual, doar cu modulul RTK adaugat deasupra. Videoclipul introduce apoi EVO II Dual RTK, care are, de asemenea, acelasi set de caracteristici ca si EVO II Dual, cu modulul RTK adaugat.

Ne sunt prezentate cateva fotografii ale ambelor drone care zboara cu modulul RTK, care are culoarea portocalie pentru care EVO este cunoscut, cu doua suruburi pentru a-l atasa de drona, ceea ce inseamna probabil ca Autel va trebui sa vina cu un model actualizat pentru a sprijini acest lucru. 


Drona Profesionala

Autel Drones Romania

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - Autel Romania - DJI Romania - Skydio Romania👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index