Concedieri la DJI ?!

Concedieri la DJI ?!

Publicat de Larissa Popovici pe data de 19. 01. 2021., 20:37:12

  • Distribuie:

Fara exagerare, DJI-urile sunt intr-o pozitie foarte dificila acum, deoarece sediile lor se afla in China, unde a inceput intreaga epidemie de coronavirus, iar din cate stim America nu imbunatateste deloc situatia.


In prima faza, vestea a explodat pe forumurile DJI de catre furnizorii brigazii, conform carora DJI a concediat mai multi reprezentanti ai corporatiei care lucrau la companie de ani buni. Daca nu era suficient, se zvoneste si despre un numar limitat de stocuri, iar livrarile catre America au fost anulate unul cate unul. Ulterior, surse de incredere au specificat ca o parte din personal va trebui sa paraseasca departamentule din SUA, acestea fiind, sectiile de reparatii si servicii cu clientii, pana la sfarsitul lunii. In cele din urma, personalul DroneDJ a intrebat in mod direct compania ce se intampla, iar Adam Lisberg, unul dintre primii oameni din companie, a declarat:


DJI a facut modificari organizatorice pentru a se adapta la mediul economic de astazi. In calitate de companie privata, nu impartasim informatii mai detaliate."


Facebook: DJI Romania - DJI Enterprise Romania - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index