Comparatie: DJI RS 2 vs Ronin S - Ce e nou?

Comparatie: DJI RS 2 vs Ronin S - Ce e nou?

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 09:20:34

  • Distribuie:

Comparati DJI RS2 si Ronin S si descoperiti cele mai mari diferente dintre cele doua stabilizatoare.


DJI RS 2 este cea mai recenta solutie filmare de la DJI, plina de functii si caracteristici puternice care va duc fotografiile si filmarile la nivelul urmator. DJI RS 2 este uimitoarea evolutie a revolutionarului DJI Ronin S. Urmeaza sa comparam cele doua produse pentru a afla care sunt diferentele majore. Sa incepem!


DJI RS 2 vs. Ronin S: Design

In timp ce despre DJI RS 2 s-ar putea spune ca arata similar cu predecesorul sau, exista cateva diferente cheie de design care ar trebui subliniate. Cele mai notabile doua actualizari la DJI RS 2 sunt ecranul tactil full-color de 1.4” si constructia din fibra de carbon. Fibra de carbon nu numai ca scade greutatea totala a dispozitivului, ci permite si atasarea de sarcini utile mai mari, testate pana la 4.5 kg. DJI RS 2 are, de asemenea, un aspect general mai ergonomic, care ofera un gimbal mai usor care face fata camerelor mai grele si este atat de usor de utilizat cum nu s-a mai vazut pana acum.


DJI RS 2: sarcina utila mai mare si greutate mai mica

Cu o greutate de doar 1.3 kg si o sarcina utila testata de 4.5 kg, DJI RS 2 ofera un raport exceptional greutate-sarcina utila. Acestea sunt, de asemenea, imbunatatiri marcate de la greutatea DJI Ronin S de 1.84 kg cu o sarcina utila testata de 3.6 kg. Acest lucru are ca rezultat o experienta de fotografiere mai confortabila si capacitatea de a gestiona configurari mai mari si mai avansate. Pentru realizatorii de filme profesionisti si producatorii de continut, aceasta actualizare adusa de DJI RS 2 ofera posibilitatea de a utiliza cele mai bune configurari din mers.DJI RS 2: Ecran tactil incorporat, color, de 1.4 inch

In timp ce DJI RS 2 are o prezentare vizuala asemanatoare cu DJI Ronin S la prima privire, un upgrade major este ecranul tactil color de 1.4 inch, care poate fi utilizat pentru a controla functiile si parametrii dispozitivului si a camerei montate pe acesta. Ce inseamna exact acest lucru in termini de performanta? Ei bine, acum nu mai sunteti blocati sa folositi aplicatia DJI Ronin de pe telefonul dumneavoastra mobil, in timp ce incercati sa filmati cu dispozitivul. Ecranul tactil DJI RS 2 este un upgrade inteligent care a fost conceput pentru realizatorii de filme profesionisti, pentru care fiecare secunda conteaza.


DJI RS 2: Mai portabil, cu echilibrare mai rapida

DJI RS 2 si DJI Ronin S au aceeasi forma si structura generala, dar DJI RS 2 este putin mai mic si mai usor, datorita constructiei sale din fibra de carbon. De asemena, are incuietori pentru axe care il mentin pe loc in timpul transportului si va permit sa echilibrati si dispozitivul imediat cand sunteti gata de fotografiere.


DJI RS 2: Mai comod de utilizat

Imbunatatirile subtile ale designului inseamna ca DJI RS 2 este mai ergonomic si mai confortabil de utilizat decat DJI Ronin S. DJI RS 2 are, de asemenea, blocatori pentru axe si suruburi pentru camera D-ring pentru configurare rapida, fara instrumente terte.


DJI RS 2: Porturi RSA compatibile NATO

Ambele porturi RSA sunt compatibile cu NATO, deschizand un nou univers de accesorii terte pentru DJI RS 2, impreuna cu posibilitati de manevrare si montare versatile. In timp ce DJI Ronin S ofera deja un port RSA, ii lipseste popularitatea compatibilitatii NATO. Daca sunteti un regizor serios care cauta cea mai buna compatibilitate a accesoriilor pentru gimbalul dumneavoastra, DJI RS 2 va ofera mai multe optiuni decat DJI Ronin S.


DJI RS 2 vs Ronin S: Stabilizare

Stabilizarea este cu usurinta caracteristica esentiala a produselor DJI Ronin, deoarece permite utilizatorilor sa obtina imagini fluide pentru rezultate la nivel profesional. Si in timp ce stabilizarea pe 3 axe este caracteristica pentru ambele gimbaluri Ronin, DJI a imbunatatit tehnologia de stabilizare pentru DJI RS 2. Algoritmul de stabilizare Titan si caracteristica SuperSmooth ofera imbunatatiri semnificative in comparative cu DJI Ronin S.


DJI RS 2: Algoritm de stabilizare Titan si SuperSmooth, o stabilizare mai buna decat DJI Ronin S?

DJI a introdus algoritmul de stabilizare Titan pentru inregistrari exceptional de fluide pe DJI RS 2, iar aceasta este o imbunatatire semnificativa in comparatie cu DJI Ronin S. O noua caracteristica a gimbalului de care DJI Ronin S nu dispune este SuperSmooth, care poate fi activata pentru un nivel profesional de netezime. Aceasta caracteristica compenseaza pentru micromiscari si creste cuplul pentru a stabiliza chiar si obiectivele zoom de 100mm. Acest lucru inseamna ca, daca fotografiati in miscare cu camera in diferite pozitii, filmarile dumneavoastra vor ramane intotdeauna extrem de clare.


DJI RS 2 vs Ronin S: Caracteristici

Ok, DJI RS 2 este mai usor, suporta sarcini utile mai mari si ofera stabilizare mai avansata, dar cum ramane cu caracteristicile reale? Cum se compara caracteristicile DJI RS 2 cu cele oferite de DJI Ronin S?DJI RS 2: ActiveTrack 3.0

DJI RS 2 introduce ActiveTrack 3.0, cea mai avansata tehnologie de urmarire a DJI de pana acum, si un upgrade semnificativ de la DJI Ronin S. Urmarirea este mai intuitiva datorita algoritmilor avansati care va detecteaza subiectul.DJI RS 2: RavenEye

Noul sistem de transmisie a imaginii RavenEye al DJI RS 2 ofera operatorilor o modalitate simplificata de a obtine vizionarea camerei la distanta si controlul parametrilor. Acest sistem transmite videoclipuri 1080p de pana la 200m distanta cu o latenta de doar 60ms, permitandu-le utilizatorilor sa se concentreze asupra obtinerii fotografiilor perfecte, fara a se ingrijora de echipamente. Daca lucrati la un proiect profesional cu un echipaj mare de camera, aceasta noua caracteristica DJI RS 2 ofera in mod convenabil tuturor o priveliste clara a actiunii.


DJI RS 2: Advanced Focus System

DJI RS 2 dispune de un sistem avansat de focalizare 3D, care reprezinta o actualizare fata de Focus Wheel a Ronin S si adauga senzori ToF pentru focalizare automata precisa chiar si atunci cand se utilizeaza lentile manual si / sau fotografiere in medii cu lumina slaba. Acest upgrade inteligent face diferenta, oferindu-va focalizare automata exceptionala in medii de fotografiere solicitante.


DJI RS 2: performanta imbunatatita a bateriei

Manerul DJI RS 2 BG30 are un timp de rulare maxim de 12 ore, care este acelasi cu DJI Ronin S. Marea imbunatatire vine din timpul de incarcare, DJI RS 2 trecand de la 0 la 100 % in doar 1.5 ore. Bateria DJI RS 2 se poate incarca, de asemena, independent de gimbal, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu mai trebuie sa fie conectati la dispozitiv pentru a se putea incarca. Aceasta imbunatatire inseamna ca puteti continua sa utilizati dispozitivul in timp ce incarcati o alta baterie. Pentru a ajunge in topul listei de imbunatatiri a bateriei, DJI RS 2 foloseste un design tip cartus pentru o montare mai sigura a bateriei si schimbari mai rapide. Nu este nevoie de pornire si oprire.


DJI RS 2: Comutare rapida la fotografierea verticala

DJI RS 2 introduce o noua functie care permite operatorilor sa treaca instantaneu in mod portret. Acest fapt este un beneficiu imens pentru cei care lucreaza la continut social media si alte aplicatii creative.


DJI RS 2 vs Ronin S: Accesorii

DJI RS 2: husa de transport usoara

In timp ce carcasa DJI Ronin S Styrofoam este cu siguranta buna pentru protejarea gimbalului, a fost adesea criticata, fiind prea voluminoasa pentru un transport facil. DJI RS 2 a revizuit ambalajul si acum vine cu o husa de transport mai mica si mai usoara. Aceasta carcasa este reproiectata si are un corp rezistent la stropire, cu compartimente dedicate pentru toate piesele DJI RS 2 si este suficient de mica pentru a putea fi transportata oriunde.


DJI RS 2 vs Ronin S: Compatibilitate

Ambele gimbaluri Ronin sunt compatibile cu o mare varietate de camere profesionale, insa DJI RS 2 ofera o compatibilitate mai mare cu setari mai grele.


DJI RS 2 vs Ronin-S: Specificatii comparate


DJI RS 2 vs DJI Ronin S: Pe care sa il achizitionati?

DJI Ronin S ramane un gimbal puternic pentru camera profesionale, dar cu upgrade-uri incredibile, cum ar fi constructia din fibra de carbon, un ecran tactil incorporat si tehnologii de stabilizare adaugate, cum ar fi algoritmul de stabilizare Titan si SuperSmooth, DJI RS 2 duce filmarea profesionala la un intreg nivel nou. Daca doriti cea mai avansata solutie de realizare a filmelor in aceste domenii de marime si pret, DJI RS 2 este cu siguranta imbatabil. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index