Compararea inregistrarii dronei DJI Mavic Air

Compararea inregistrarii dronei DJI Mavic Air

Publicat de Suranyi László pe data de 12. 01. 2021., 09:13:59

  • Distribuie:

Mavic Air, Mavic Pro Platinum si spark sunt cele trei alegeri principale pentru droni portabil DJI. Acesti trei drone ofera capabilitativideo similare de 1080p. Dar seria Mavic permite utilizatorilor inregistrari in 4K. In masura in care este atractiv pe hartie, reiese din filmuletele cu drona care se arata defapt cum se arata pe ecran. Asa ca We Talk UAV a compilat un videoclip de comparatie pentru realizarea unei decizii. Materialul de video a fost incarcat pe YouTube. Videoclipurile au fost suprascrise la 4k pentru a minimaliza pierderea de calitate. Pentru cei interesati de videoclipuri originale , We Talk UAV a furnizat de asemenea un link de unde se poate descarca materialele folosite in videoclipul.

Materiale originalePentru a păstra consistența înregistrărilor neautorizate, totul a fost realizat în modul automat cu profilul culorii de baza.


Compararea inregistrarii


Ar putea fi un pic mai greu de spus care dintre dronele mentionate inregistreaza mai bine le 1080p. Asa ca incepeti sa priviti in punc de referinta atunci cand utilizati videoclipurile de comparatie. Plantele sau copacii cu zonele intunecate pot fi folosite ca puncte de referinta pentru a spune care dron este mai bun la mentinerea detaliilor de umbra.


Portabilitatea a fost unul dintre principalele factori atunci cand DJI a proiectat cele dronuri. Dar toti sunt capabile pentru a inregistra imagini netede.Fiecare dronă are propria lor cota de avantaj și dezafantaj. Deci asigurati-va ca urmariti cu atentie materialul video ca sa convinga ca dronul mai scump poate fi verificata. Alti factor cum ar fi un timp de zbor mai lung cu Mavic Pro Platinum, trebuie sa fie luat in considerare. Dar calitatea imaginilor ar trebui să se concentreze în primul rând pe creatorii de conținuturi și pe videographers. Modurile de zbor sunt alte variabile de luat in considerare, mai ales ca Mavic Air prezinta moduri , cum ar fi asteroidul si bumerangul. La sfarsitul Zilei, toti trei drone au fost facuti pentru cei care vor sa calatoreasca usor. Așa că îmi spune ce fel de dron este suficient de bun pentru tine sa faci treaba.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index