China va avea primul hotel din lume de drone pentru pasageri

China va avea primul hotel din lume de drone pentru pasageri

Publicat de Larissa Popovici pe data de 27. 09. 2021., 12:01:30

  • Distribuie:

De mai bine de jumatate de secol, o mare parte din experienta urbana a fost construita in jurul nevoilor si capacitatilor automobilelor. Acum China experimenteaza un proiect cu taxiurile aeriene pentru a crea primul hotel de drone din lume.


Producatorul chinez de drone EHang colaboreaza cu dezvoltatorul hotelier LN Holdings pentru crearea primului hotel de drone din lume. Ce inseamna asta? Taxiurile aeriene vor transporta persoanele cazate la hotelul resprectiv, si nu doar atat, acestea vor oferi si oportunitati pentru excursii. 

Dronele vor efectua si livrari la hotel, precum si spectacole de lumini care nu vor lipsi de pe lista de divertisment pentru oaspetii hotelului. 


Taxiurile zburatoare pot suna ca o fictiune, dar EHang a ajuns poate mai departe decat oricine pentru a le face reale. Compania a extins proiectele de drone pentru a produce o nava de pasageri complet autonoma, EHang 216 AAV. Este un octocopter cu un compartiment pentru doi pasageri. Spre deosebire de majoritatea producatorilor de taxiuri aeriene care includ un pilot, 216 AAV este proiectat din start pentru a fi complet autonom. EHang a livrat deja zeci de drone clientilor din Asia, Europa si America de Nord.


Primul hotel de drone 

Efortul hotelului va incepe prin reamenajarea unuia dintre site-urile existente LN, Hotelul LN Garden, pentru a oferi servicii de drone. Hotelul se afla in Nansha, un district costal din orasul Guangzhou. Si va oferi excursii aeriene precum Canton Tower, Beijing Road si Pearl River. Alegerea Guangzhou nu este o coincidenta. In 2019, EHang si primaria orasului au incheiat un acord pentru a face din Guangzhou un asa-numitul oras cu mobilitate aeriana. 

Ce parere aveti despre taxiurile aeriene? Dronele autonome vor fi vreodata suficient de sigure pentru a transporta oameni?Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index