Cerul coreean al orasului Seoul a fost luminat de drone, impartasind mesaje COVID-19

Cerul coreean al orasului Seoul a fost luminat de drone, impartasind mesaje COVID-19

Publicat de pe data de 07. 01. 2021., 20:22:35

  • Distribuie:

Un roi de drone a luminat cerul coreean al orasul Seoul impartasind mesaje motivationale si de incurajare cu privire la COVID-19. 300 de drone au fost ridicate pentru a reaminti oamenilor sa continue urmarea reglementarilor, a masurilor privitoare la distantarea sociala si pentru a multumi lucratorilor din prima linie.


Cele 300 de drone au fost ridicate deasupra raului Han pentru a creat un spectacol aerian de 10 minute, organizat de Ministerul Terestrei, Infrastructurii si Transporturilor din Coreea de Sud.


Videoclipul incepe cu 2 persoane, purtand masti, si distantandu-se incet, reprezentand astfel masurile de distantare sociala. Sunt apoi prezentate doua maini cu picaturi de apa cazand spre ele, punand in evidenta necesitatea spalarii dese a mainilor.


Urmatoarea imagine prezentata reprezinta o mana, cu degetul mare in sus, aratand "like", asezata pe cealalta palma, probabil multumind astfel cetatenilor pentru respectarea noilor reglementari. Spectacolul se sfarseste cu un "Multumesc" si o inima mare, semnificand multumirea pe care acestia o au fata de efortul depus de lucratorii din prima linie.


Spectacolul de drone a inclus, de asemenea, trei cadre medicale in salopete de protectie si steagul coreean, care nu au fost afisate in videoclipul de mai jos.


Spectacol de lumini cu drone

Spectacolele de lumini cu drone au fost un hit inca de cand Intel a inceput sa le prezinte la marile evenimente, pentru a arata de ce sunt in stare acestea. Aceasta forma de multumire a fost folosita de mai multe tari din intreaga lume.Drone care livreaza masti spitalelor din Mexic

Mavic Mini: Cele mai bune setari si sfaturi pentru zborul in spatii inchise


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index