Cele mai bune drone de camere DJI

Cele mai bune drone de camere DJI

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 18:49:56

  • Distribuie:

Drone cu Camera - Fotografii si videoclipuri aeriene de exceptie apar zilnic in reviste, televiziune si social media. Imagini realizate de drone inspira viata noastra cu peisajele orasului pe care credeam ca le stim, insa nu am privit pana acum din unghiul aerian; visele noastre de a zbura din copilarie acum se pot realiza. Iata ce trebuie sa luati in considerare la achizitionarea unei drone de camera:


Ce sunt exact drone de camera? 

Vehicule aeriene fara pilot (UAV-uri), dronele AKA sunt dispozitive de zbor multi-rotor, controlate de la distanta. „Dronele de camera” sunt drone echipate cu camere foto. Acestea imping limitele modului in care percepem lumea din jurul nostru, oferind noi posibilitati de filmare, fotografie, inspectie, topografiere, cartografiere si multe altele. 


Ce poti face cu dronele de camera? 

Acestea ne permit accesarea spatiilor si crearea compozitiilor in moduri noi si creative. De la fotografii profesionale la nunti, calatorii si pana la evenimente sportive, in zilele noastre se pare ca drone sunt folosite peste tot.


Ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand achizitionati drona de camera? 

Cele mai bune companii UAV incearca in permanenta sa impresioneze piata cu modele unice si inovatoare de drone pentru camere care nu numai ca au caracteristici excelente, dar sunt si fiabile si intuitive. Ba mai mult, preturile dronelor au scazut. Puteti cumpara o drona de camera entry-level pentru mai putin de 400 USD. Pentru aproape 2000 USD puteti achizitiona o drona cu o calitate si performanta profesionala a imaginii. 

Dronele de camera sunt dotate cu o multime de functii care va ajuta la realizarea imaginilor dorite: 

1.Siguranta zborului si fiabilitatea 

Siguranta este intotdeauna o problema-cheie atunci cand cumparati o drona. Un zbor stabil si fara griji necesita un controller de zbor avansat, care gestioneaza in mod inteligent comenzile. Cu cat drona este mai inteligenta, cu atat sunt mai mari sansele ca aceasta sa fie mai in siguranta. Incercati sa gasiti o drona de camera cu un sistem avansat de evitare a obstacolelor. Dronele de top au chiar si functii precum intoarcerea automata acasa, atunci cand bateria dronei incepe sa scada semnificativ. 


2.Sistem de imagistica 

Aceastea sunt instrumente care au capacitati de camere de inalta definitie pentru o calitate mai buna a imaginii. Dimensiunea senzorului, intervalul ISO, viteza obturatorului, modurile de fotografiere si multe altele ajuta drona pentru a obtine rezultate cat mai bune. Dronele pentru camere profesionale vor avea senzori de 1 inci si pot captura fotografii si videoclipuri de cel putin 12 megapixeli in 4K sau chiar 5,2K si RAW. La fel de importanta este si calitatea gimbalului. Fotografia aeriana necesita stabilitate pentru capturarea imaginilor in timpul zborului. Acesta este motivul pentru care subliniem alegerea unui gimbal de cea mai buna calitate, care poate reduce scuturarea rezultata din zbor. In prezent, pe piata exista gimbale cu 2 axe sau 3 axe si recomandam cu incredere sa alegetii una dintre aceste doua variante.


3.Sistem de transmisie 

Transmisia video este un aspect vital al fotografierii aeriene, deoarece transmite ceea ce se captureaza in timpul zborului direct in telefonul dvs. in timp real. Daca transmisia video este intarziata, s-ar putea sa va fie dificil sa controlati camera HD a dronei dvs. Sistemele avansate de transmisie vor suporta benzi de frecventa duble de 2,4 GHz si 5,8 GHz pentru o rezistenta mai mare la interferente si o distanta mai mare de transmisie. 


4.Functii inteligente 

Dronele de camera de top sunt echipate cu o serie de functii inteligente de zbor. Acestea permit surprinderea imaginilor uimitoare in situatii dificile. De exemplu, pentru momentele in care filmati obiecte cu miscare rapida, o caracteristica de genul este „ActiveTrack”, care va ajuta drona sa recunoasca si sa urmareasca un subiect in timp ce il pastreaza in cadru. 


5.Portabilitate 

Portabilitatea este noua tendinta a pietei de drone. De cele mai multe ori, este incomod si greu sa transportati o drona de camera mare. Acesta este in special cazul celor care doresc sa filmeze atunci cand calatoresc. Drone de camera mai mici pot fi o alegere inteligenta, pentru ca aceastea sunt usor de transportat. 


6.Service

Dronele de camera sunt relativ usor de deteriorat si costisitoare de reparat. Acesta este motivul pentru care serviciile cu valoare adaugata oferite cu drona dvs. sunt un factor crucial atunci cand decideti de la ce producator sa achizitionati drona. Pe langa garantia standard, cumpararea dronei dvs. de camera de la o companie care ofera tutoriale aprofundate, instruire personala, ateliere etc., este o decizie mai buna. Mai mult, exista servicii de asigurare de accidente disponibile. Pentru pilotii incepatori, aceste servicii sunt intotdeauna un mare avantaj.


Cele mai bune recomandari pentru drone:


MAVIC 2


Drone de consum, perfecte pentru profesionisti si entuziasti 

- Pana la 31 de minute de zbor 

- 8 km distanta de transport 

- Senzori omnidirectionali de evitare al obstacolelor

- Doua optiuni pentru lentil la alegere: Pro si Zoom 

- Mavic 2 Pro este dotat cu un senzor CMOS de 1 inci cu camera Hasselblad 

- Mavic 2 Zoom ofera un senzor CMOS de 1 MP si 1 / 2,3 inci cu zoom de pana la patru ori mai mare, inclusiv zoom optic de doua ori mai mare.MAVIC MINI


- 249 g ultraluminiu 

- Camera cu 3 axe gimbal 2.7K 

- Timp de zbor de maxim 30 de minute

- Transmisie video HD de 4 km 

- Senzor de viziune + hover GPS precis 

- Inregistrare simplificata si editareMAVIC AIR


- Puternic si portabil

- Camera foto 4K cu 3 axe

- Senzor in 3 directii 

- Sfera de 32 MP capturare rapida a panoramelor 

- Mod SmartCapture
MAVIC PRO PLATINUM


Ideal pentru pasionati, incepatori si aventurieri

- Pliabil si portabil

- Camera 4K

- Timp de zbor pana la 27 de minute

- Interval de control 7KMPhantom 4 Pro V2.0


Pentru profesionistii care doresc o calitate excelenta a imaginii si performante de zbor lider in industrie 

- videoclipuri 4K si fotografii 20MP 

- Timp de zbor pana la 30 de minute 

- Senzor de 1 inch 

- Interval de control de 8 kmFacebook: DJI Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index