Ce este Robomaster S1?

Ce este Robomaster S1?

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 13:39:29

  • Distribuie:

Ce este Robomaster S1?


In luna iunie DJI, cu noul lor produs a iesit din lumea gimbalurilor si a dronelor cu robotul RoboMaster S1. Un robot de lupta educational care doar acum ajunge si in Europa.Robotul RoboMaster S1


RoboMaster S1 pare a fi destul de ciudat la inceput, dar compania a subliniat rapid ca robotica este o componenta importanta a ADN-ului DJI. Fondatorul si CEO-ul Frank Wang a studiat robotica in scoala, iar in ultimii ani, compania a lansat o serie de turnee de lupta robotizata in China, sub numele RoboMasters.


S1 isi ia numele de la aceasta competitie, dar aceasta este o abordare mult mai orientata catre consumator in aceasta categorie, in conformitate cu ofertele precum linia Mavic a DJI. Este, de asemenea, primul pas important in lumea educatiei. Acesta este un produs care este livrat in 46 de piese neasamblate si necesita invatarea programarii pentru a ajunge cu adevarat la potentialul sau maxim.Sursa: https://techcrunch.com/2019/06/11/dji-gets-into-the-battling-robot-business/


Caracteristic


Publicul sau tinta sunt tinerii in varsta de 14 ani sau mai mult. S1 este un mic robot impresionant. Are patru roti si este capabil sa mearga cu pana la 12 km/h (desi se pare ca poate fi destul de usor heckuit pentru a merge si mai repede). Pe parte superioara are o turela reglabila in stil rezervor, care elimina bile din gel netoxic pentru lupta. Pe langa acesta are si un shooter cu infrarosu pentru o lupta mai curata.


Vine cu 31 de senzori la bord, dintre care sase sunt conceputi pentru a detecta loviturile in timpul luptelor. O camera de bord care permite utilizatorilor sa controleze robotul in mod FPV prin aplicatia insotitoare, in timp ce viziunea integrata a masinii ajuta dispozitivul sa detecteze obstacole si sa primeasca semnale de la alte unitati S1.


Robomaster S1 are o multime de functii de recunoastere diferite, inclusiv Modul Follow (pentru alte unitati S1), recunoasterea gesturilor, recunoasterea S1, recunoasterea aplaudatului (sunet) si recunoasterea liniei si marcajelor de viziune, care le foloseste drept repere pentru a naviga. Dincolo de asta, utilizatorii pot controla robotul manual prin intermediul aplicatiei.


Hardware-ul nu este foarte personalizabil, de exemplu la fel ca cei folositi la concursul RoboMasters. Dar includerea a celor sase porturi pe partea din spate inseamna ca utilizatorii mai avansați pot conecta hardware-ul terțului pentru a alimenta robotul. Pe partea de software, atat Scratch 3.0, cat si Python pot fi folosit pentru a programa functii precum „Hit ad Turn Back”, in care turela se intoarce automat cand a lovit din spate.


Facebook: DJI Romania - Dronshop.ro - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI RomaniaArticole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index