Brevetul DJI prezinta noul modul al camerei si sistemul OIS

Brevetul DJI prezinta noul modul al camerei si sistemul OIS

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 14. 01. 2021., 13:49:51

  • Distribuie:

Noul brevet DJI prezinta ceea ce pare a fi un nou modul al camerei si un sistem de stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru un prosibil produs DJI. Noua camera se zvoneste a fii un sistem modular care poate fi echipat pe diverse produse.


Cateva brevete noi au fost recent scoase la suprafata prin OsitaLV pe Twitter. Noile brevete indica un modul de camera care poate fi schimbat si utilizat pe diferite produse DJI, impreuna cu sistemul OIS pentru modulul de camera si o alta camera la care lucreaza DJI.


Modulul de camera


Din imagini si traducerea brevetului, se pare ca modului camerei se poate inclina in sus si in jos folosind un sistem de angrenare si un servomotor. Camera pare de asemenea sa fie inchisa intr-un fel de carcasa, sugerand astfel ca aceasta este proiectata pentru impact, posibil pentru o drona de curse DJI. Camera in sine pare a fi inlocuibila, deoarece carcasa poate fi data jos cu usurinta, permitand viitoare actualizari ale camerei. Functionalitatea inclinarii ar putea reprezenta incercarea celor de la DJI sa rezolve problema curenta: unghiul camerei FPV trebuie fixat in timpul zborului la viteze mari, astfel noua "actualizare" inclinand automat camera intr-un punct drept cu orizontul.Sistem de stabilizare optica a imaginii (OIS)


Urmatorul brevet este pentru un sistem de stabilizare optica a imaginii (IOS) cu un senzor si o montare a lentilelor pe aceeasi unitate. Modulul pare a fi destul de mic si ar putea avea o dimensiune similara pachetului de camere Mavic 2. Brevetul ar putea sugera ca DJI lucreaza la un senzor stabilizat optic, cu lentile interschimbabile, cel mai probabil pentru Mavic 3 sau Phantom 5 (daca este lansat vreodata). Din pacate, nu avem mai multe informații pentru acest brevet si nu avem acces la redactarea acestuia. Vom impartasi o actualizare odata ce vom afla mai multe despre modul si exact pentru ce ar putea fi.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index