Brendan Schulman paraseste DJI

Brendan Schulman paraseste DJI

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 13. 09. 2021., 09:09:35

  • Distribuie:

Cel mai faimos avocat al dronelor din lume – Brendan Schulman – paraseste DJI. Avocat mondial la nivel inalt pentru reglementari sensibile, siguranta dronelor si drepturile operatorilor de drone, Schulamn este alaturi de companie de sase ani si functioneaza ca vicepresedinte al politicii si afacerilor juridice al companiei. Ultima sa zi cu DJI a fost in data de 10 septembrie, iar plecarea sa va lasa fara indoiala un gol.

Pentru multi, Schulman a fost fata publica a DJI. De-a lungul anilor a participat la nenumarate comitete si grupuri de lucru, colaborand cu autoritatile de reglementare, operatorii si asociatiile din industrie pentru a cauta un echilibru de bun-simt intre drepturile operatorilor de drone si siguranta spatiului aerian. De asemenea, a contribuit la multe dintre caracteristicile de siguranta pe care DJI le-a instalat in mod voluntar in produsele sale, cum ar fi sistemul de detectare Airsense ADS-B.Vineri dimineata, Brendan Schulman, si-a anuntat plecarea printr-un e-mail trimis contactelor apropriate: “Astazi este ultima mea zi de lucru la DJI. Am fost onorat sa detin acest rol timp de sase ani, pledand pentru inovatie si reglementarea progresiva a unei tehnologii pe care o iubesc […] As fi remis daca nu as mentiona dezamagirea pe care o simt pentru cat de politizata a devenit industria in ultimii ani. Acest lucru a jucat un rol semnificativ in decizia mea de a pleca si este ceva care ramane o provocare in crestere pentru industrie si o adevarata amenintare la adresa inovatiei.”

In timp ce Schulman a realizat o serie de realizari majore in timpul mandatului sau cu DJI, s-a specializat in drone si politici chiar inainte de a se alatura firmei in 2015. Directorul de comunicare corporative al companiei a declarant: “Pilotii de drone din intreaga lume au beneficiat de eforturile neobosite ale lui Brendan Schulman in ultimii sase ani.”

Schulman nu este primul angajat DJI de profil care a ales o noua directie. In decembrie 2020, Romeo Durscher a anuntat ca isi va parasi postul de director senior de integrare a sigurantei publice al DJI.

Brendan Schulman a fost o parte integrate a scenei globale a dronelor intr-o perioada in care tehnologia si popularitatea dronelor si peisajul de reglementare s-au schimbat dramatic. Nu se poate nega ca a avut un impact incredibil si pozitiv in ambele domenii.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index