Black Friday – reduceri la miezul noptii!

Black Friday – reduceri la miezul noptii!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 14. 10. 2020., 09:30:00

  • Distribuie:

Aveati nevoie de o veste buna saptamana asta? Ei bine, aici e!


DronnShop.ro anunta cu drag campania sa de Balck Friday, aceasta incepand la miezul noptii (in acord cu partea “Black” a evenimentului), in data de 16 octombrie 2020. Aveti timp sa va bucurati de reduceri si sa comandati produsele dumneavoastra preferate pana in data de 18 octombrie, orele 24:00.


Intr-adevar, pentru multi dintre noi, Black Friday a devenit cel mai asteptat moment de shopping din intregul an, asa ca nu aveam cum sa nu va punem la dispozitie produsele dorite la pret redus, mai ales anul acesta, putin spus atipic. Tinem insa sa nu dezvaluim prea multe despre campanie, pentru ca si suspansul este un sentiment placut. Pana la urma, 2020 a fost un an plin de surprize, nu? De ce am schimba nota chiar acum, pe final?


Va spunem doar atat: campania noastra va include reduceri la o gama larga dintre produsele dumneavoastra favorite, printre care se enumera bineinteles DJI si Autel, insa despre restul… ramane sa vedeti chiar atunci. A, si, nu ne limitam doar la drone – asa ca va asteptam in numar cat mai mare pentru ca vom avea de toate, pentru toti! 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index