Autel se asociaza cu FoxFury pentru a ilumina Evo 2

Autel se asociaza cu FoxFury pentru a ilumina Evo 2

Publicat de pe data de 24. 01. 2021., 18:56:38

  • Distribuie:

Autel Robotics a colaborat din nou cu compania de iluminat FoxFury pentru a crea un sistem de iluminat conceput pentru linia de drone Autel Evo 2. Noua solutie de iluminat permite realizarea de fotografii si videoclipuri creative si, mai important, poate lumina scenele unei crime, de exemplu.

Autel a colaborat initial cu FoxFury pentru a produce o solutie de iluminare pentru drona Evo originala si a fost atat de multumita de produs incat au ales sa lucreze din nou cu ei.

Autel Evo 2 va fi capabil sa transporte mai multe sisteme de iluminare D3060 sau D10, in functie de caz. D3060 este o lumina de 360 de grade care poate fi utilizata la 30 si 60 de grade pentru a oferi iluminare in toate directiile. Lumina foloseste un conector USB-C pentru a-si incarca bateria LiPo, care poate atinge o performanta de pana la 3 ore, cu o luminozitate maxima de 200 de lumeni. Lumina D10 nu pare inca sa fie live.


Gary DeLuca, CEO Autel Robotics a anuntat:

“FoxFury este lider in industrie in domeniul iluminatului fara pilot si de urgenta. FoxFury ne-a satisfacut nevoia de sisteme de iluminare pentru produsul original EVO si a facut o treaba remarcabila in proiectarea unui sistem de montare cu 7 puncte pentru drona Autel EVO II. Cele 7 puncte permit montarea viitoarelor produse autorizate pe EVO II.”

 

Intrucat se pare ca majoritatea producatorilor de drone se bucura de hype-ul pe care il ofera eticheta “Made in USA”, FoxFury a decis sa se alature si sa isi produca sistemele de iluminat in state.


Maria Cugini de la FoxFury a urmat cu:

“Suntem multumiti de faptul ca Autel Robotics a solicitat luminile noastre Made in USA D3060 pentru nevoile lor de iluminare si este un plus puternic fata de oferta lor Made in USA EVO II Dual. Cu iluminare bidirectionala, D3060 este un instrument de iluminat ideal pentru zboruri in interior si in aer liber, fie in medii de zi, fie in medii de noapte. FoxFury Lighting este mandru sa ofere clientilor Autel Robotics produse de iluminat bazate pe continutul Made in USA.”Drona Profesionala

Autel Drones Romania

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - Autel Romania - DJI Romania - Skydio Romania👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index