Autel Robotics va lansa drone noi la CES 2021, dupa ce tocmai a introdus programul Care pentru seria EVO II

Autel Robotics va lansa drone noi la CES 2021, dupa ce tocmai a introdus programul Care pentru seria EVO II

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 24. 01. 2021., 19:03:05

  • Distribuie:

Autel Robotics a anuntat, pe retelele de socializare, ca va lansa produse noi saptamana aceasta; in cadrul CES 2021. Compania ar putea lansa drona Dragonfish si versiunea RTK a dronelor Autel EVO II Pro si EVO II Dual Pliable.


Tweet-ul debuteaza prin a spune “Surpriza in desfasurare”; cu detalii pentru a va conecta cu compania prin intermediul site-ului web CES. Imaginea atasata tweet-ului atesta direct ca noile produse vor fi lansate anul acesta. Vor fi dezvaluite pe 12.01.2021, la CES.


Autel Robotics Dragonfish

Sloganul de publicitate al dronei Dragonfish este “Subverseaza traditia, comanda viitorul”. Stim deja ca Dragonfish are un timp de zbor de maxim 120 de minute. Cu o autonomie de transmisie video de 30 km, are capacitatea de a fi in aer in mai putin de 4 minute. Drona are, de asemenea, o camera de 4K cu zoom optic de 20x si detectare in infrarosu de pana la 200 de metri distanta.

Dragonfish dispune de o viteza maxima de zbor de 108km/h si are rezistenta la vant de nivel 6. Drona are o greutate maxima de decolare de 7.8 kg, 1.5 kg fiind rezervate pentru sarcina utila. Dragonfish este, de asemenea, precis la nivel de centimetru, cu o eroare de masurare de unu la million.

Aceasta drona de la Autel Robotics se concentreaza pe aplicatiile de siguranta publica, stingerea incendiilor, domeniul energetic, gestionarea traficului, agricultura si survol.EVO II RTK

Anul trecut, in octombrie, a aparut un videoclip promotional pentru ceea ce pare a fi un upgrade pentru linia Autel EVO II. Videoclipul ilustreaza un nou modul RTK. Am avut placerea sa vedem EVO II Pro si EVO II Dual 640T, prezentate in noua varianta RTK.

Deoarece DJI se remarca fiind lider in domeniul RTK, miscarea Autel Robotics este una logica. Este posibil ca Autel sa preia o parte din piata, mai ales cu dronele sale “Made in USA”.Alte produse?

DJI Smart Controller a fost unul dintre cele mai vandute accesorii lansate pentru dronele DJI. Este posibil ca Autel sa fi observat acest lucru si doreste sa ofere clientilor sai o solutie all-in-one. Asa, clientii nu mai au nevoie de un dispozitiv mobil si faciliteaza lansarea dronelor in caz de urgenta.


Programul Autel Robotics Care

Sa dezbatem si ce a fost deja, recent, lansat: noul program Care – pentru Autel EVO II si EVO II Pro. Nu stim daca, sau cand alte drone vor fi adaugate pe lista Autel Robotics Care.


Acest program a fost lansat pe 5 ianuarie. Autel Care permite clientilor sai sa primeasca doua drone de schimb la un pret foarte redus, cu un timp de procesare accelerat si transport gratuit. Acesta acopera pana si daunele cauzate de apa.

Pentru a va asigura ca nu aveti probleme la obtinerea acestui serviciu, trebuie sa il achizitionati si sa il activati in primele 48 de ore de la activarea dronei. Pentru Autel EVO II, costul initial este de 179 USD, iar pentru EVO II PRO 189 USD.

Preturile pentru inlocuiri sunt urmatoarele:


EVO II

Prima inlocuire: 159 USD

A doua inlocuire: 179 USD

EVO II Pro

Prima inlocuire: 169 USD

A doua inlocuire: 199 USDDrona Profesionala

Autel Drones Romania

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - Autel Romania - DJI Romania - Skydio Romania👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index