Autel EVO Lite si Nano ajung pe piata la sfarsitul lunii ianuarie

Autel EVO Lite si Nano ajung pe piata la sfarsitul lunii ianuarie

Publicat de Larissa Popovici pe data de 05. 01. 2022., 11:53:50

  • Distribuie:

Primul lot de drone din noile serii Autel EVO Lite si Nano se preconizeaza a ajunge pe piata la sfarsitul lunii. Dronele au fost deja prezentate la targul comercial CES din Las Vegas.Autel EVO Lite si Nano: specificatii si caracteristici


Noile drone Autel promit o calitate video uimitoare, de pana la 6K (Lite+), o raza larga de transmisie a imaginii si o autonomie impresionanta de pana la 40 de minute (seria Lite). Acestea vor beneficia si de functii avansate precum senzori pentru evitarea obstacolelor.Seria EVO Nano: 249g cu senzor de ½” sau ½.8”


Seria EVO Nano de la Autel este perechea ideala ultra usoara si compacta pentru pasionatii de fotografie aeriana. EVO Nano+ dispune de un senzor CMOS de ½.8” capabil sa realizeze fotografii de 50MP, iar EVO Nano standard are o camera de 48MP. Designul de culoare RYYB cu o diafragma mare f/1.9 a EVO Nano+ ofera capacitate superioare de reducere a zgomotului si puterea de a produce fara efort imagini de calitate in conditii de lumina scazuta. Gimbalul mecanic stabilizat pe trei axe atenueaza vibratiile, asigurand fluiditate si stabilitate materialelor video.Seria EVO Lite: gimbal stabilizat pe 4 axe, senzor de 1” sip ana la [email protected]


Dronele Autel EVO Lite si Lite+ au o camera super sensibila de 50MP. Camera adopta un design de culoare RYYB, care absoarbe cu 40% mai multa lumina decat profilele traditionale RGGB.

Cu o drona EVO Lite, ar trebui sa puteti urmari subiectii in miscare rapida, cu focalizare automata precisa setata in cateva milisecunde. De asemenea, EVO Lite se intampla sa fie prima drona care introduce designul de stabilizare pe patru axe, permitand utilizatorilor sa inregistreze videoclipuri verticale pentru editare si partajare usoara pe dispozitivele mobile.

In plus, EVO Lite+, cu senzorul sau de imagine de 1” si algoritmul inteligent de lumina poate surprinde detalii clare si vibrante noaptea cu zgomot redus – chiar si la valori ISO ridicate. Utilizatorii isi pot transforma creativitatea si pot prelua controlul cu o diafragma reglabila de la f/2.8 la f/11. De asemenea, puteti modifica expunerea si profunzimea imaginii pentru a lasa o amprenta personala a stilului artistic.

Merita evidentiat faptul ca Autel a lansat o noua aplicatie Autel Sky pentru a usura filmarea, editarea si partajarea. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index