Autel Evo II, DJI Mavic 3 - drone care pot intarzia din cauza coronavirusului

Autel Evo II, DJI Mavic 3 - drone care pot intarzia din cauza coronavirusului

Publicat de Larissa Popovici pe data de 24. 01. 2021., 17:05:33

  • Distribuie:

Din pacate, trebuie sa intelegem faptul ca, pentru o anumita perioada de timp, totul se va invarti in jurul coronavirusului. Am mai abordat subiectul inainte, dar dintr-o perspectiva strict dronica, am examinat impactul pe care infectia il poate avea asupra industriei in sine si modul in care utilajele mici sunt folosite ca precautie. Acum vom aborda un subiect complet diferit, prezentand dronele care vor intarzia din cauza virusului.


DJI Mavic 3 / Mavic Air 2Se raspandeste vestea unei lansari noi de drone DJI Mavic, insa daca ne amintim acum cateva luni era vorba despre lansarea dronei Mavic 3.

Au aparut informatii care pot fi considerate aproape concrete, ceea ce ne-a determinat pe multi dintre noi sa ne gandim si sa ne indoim:

este Mavic 3 intr-adevar in lucrari?

In imaginile care au iesit la lumina, putem vedea ca numele „DJI Mavic” ilustreaza dispozitivul cu o simpla noblete.

Se presupune ca astfel compania chineza va boteza masina in acest fel, incat sa

nu mai existe confuzii cu seria Air si Pro, desi Mini se poate distinge in mod semnificativ de acestea. S-a introdus o

a treia linie de produse Mavic, care poate descuraja cu usurinta clientii care cauta drone.

Poate un Mini 2 este in functiune? Aceasta este inca stirea viitorului, dar zvonurile presupun lansarea in luna aprilie. Putem presupune, ca daca se planifica intr-adevar o premiera in aprilie, acestea nu vor parasi fazele cheie de lucru. Desi s-ar putea sa alunece lansarea, pentru ca asa cum am auzit, Mavic 2 este si acum in foarte mare cautare ...


 Autel Evo II


Oh, da ... drona cu camera speciala 8k folosita drept hobby, poate zdruncina slab intreaga industrie de drone. Poate intoarce lucrurile cu susul in jos si poate chiar ameninta DJI-ul. Acesta este consider un rival reusit.Totul, cu exceptia unui lucru: aspectul. La inceputul lunii martie, Autel a anuntat ca debutul Evo II 8K, Evo II Pro si Evo II Dual, urmeaza sa fie lansat candva in a doua jumatate a lunii martie.

Este insa greu de crezut ca se va realiza lansarea acestuia. Daca exista drone a caror prezentare a fost inabusita radical de oprirea globala cauzata de coronavirus, este seria Evo II. Se presupune ca insasi compania nu stie nici macar ce sa faca cu lansarea, cel putin asta reiese din site-ul lor web, unde scrie, ca drona este in productie. Traim vremuri incerte, asa ca nu este de mirare ca astfel companiile sunt instabile in a comunicarea despre aparitii, indiferent de industrie.

Dar cand ne putem astepta ca Evo II sa se lanseze? In principiu, sediul Autel se afla in China, dar fabricile lor se afla in Europa si in America, unde virusul este in plina desfasurare. Datorita faptului ca expertii estimeaza ca epidemia va scadea pana in mai-iunie, asa estimam sin noi debutul dronei la inceputul sezonului estival.

Totusi, lansarea acestuia poate afecta afacerile. DJI Mavic 3 este intr-adevar pe rafturile magazinelor acum in aprilie, existand astfel riscul de a distrage atentia de la Evo II, care va ajunge mai tarziu pe piata, dar cine stie? Nici pentru Skydio nu a fost o problema ca a venit aproape in acelasi timp cu Mavic Mini.DJI Matrice 300Ei bine, aceasta nu este traiectoria dronei hobby, dar din perspectiva industriei, este foarte important sa stim cand ar putea aparea o noua piesa din seria Matrice. Compania a anuntat lansarea produsului in luna februarie, insa criticii au speculat o eroare in ceea ce priveste lansarea si dupa caz avem doua posibilitati: ori a fost o alarma falsa si, de fapt, DJI nu a intentionat niciodata sa elibereze masina atat de repede, ori virusul corona s-a extins prea tare impiedicand debutul acestuia. A doua varianta fiind mai probabila, intrucat o multime de surse de incredere din cercurile de drone au sustinut zvonul ca lansarea ar avea loc in februarie.

Cu toate acestea, nu putem trece de un al treilea aspect potential, si anume ca DJI a mutat pur si simplu, intentionat, data lansarii.

Am auzit de pretutindeni ca, dronele terminate sunt deja gata de livrare, dar este cu siguranta o idee buna sa le arunce pe piata chiar acum, cand mediul de inregistrare va fi blocat? Locurile de munca in care ar putea fi utilizate Matrice 300 au fost de cele mai multe ori inchise, si unde chiar ar putea fi implementate (testarea liniei electrice, de exemplu), ar insemna un numar atat de mic de clienti incat indicele de vanzari va aparea ca un cadru orbital. Dispozitivele Matrice anterioare vor fi, probabil, suficient de multe pentru a face fata si de aceea DJI nu ar dori sa faca un minus imens. Intrebarea este de ce ar comite o astfel de greseala in ceea ce priveste vanzarile?


V-Coptr Falcon


Zero Zero Robotics a semnalat deja ca va intarzia lansarea acestuia din cauza virusului. Este vorba despre drona care ne-a atras atentia cu timpul sau de zbor de 50 de minute si designul cu rotor dual. In V-Coptr a existat o scurta inchidere, dar producatorul a promis ca va realiza lansarea in martie, insa se presupune ca din cauza pandemiei, au fost nevoiti sa isi extinda masurile de precautie.

Site-ul companiei comunica in continuare informatii despre dispozitivele care urmeaza sa fie livrate in martie, dar din nou, acesta este doar cazul Evo II - suntem in ultimele zile ale lunii si nu avem nicio stire despre data exacta.Daca ne intrebati pe noi, parerea noastra este ca nu vor prelungi prea mult debutul dronei.

Autel poate sa astepte lansarea dronei Mavic Mini, datorita autoritatii care au dobandit-o prin dronele hobby anterioare.

In ceea ce priveste compania V-Coptr, este o sansa imensa sa spulbere DJI si sa il distruga pe propiul teren.


Traim intr-o lume a cifrelor, astazi clientii de baza prefera principiul „mai mult = mai bun” si cu siguranta ca timpul de zbor de cincizeci de minute se va dovedi a fi o arma foarte buna atunci cand oamenii se gandesc sa cumpere o noua drona.


Asadar in incheiere dorim sa subliniem faptul ca sanatatea este pe primul loc, aveti grija de dumneavostra si de cei din jur, nu va panicati si respectati indicatiile autoritatilor.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania

Autel Drones Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index