Autel EVO 2: 8K Folding Drone, 48MP Stiils, Thermal

Autel EVO 2: 8K Folding Drone, 48MP Stiils, Thermal

Publicat de Larissa Popovici pe data de 24. 01. 2021., 17:08:34

  • Distribuie:

Autel Robotics a furat anul acesta atentia in spectacolul din sectiunea de drone din CES, cu lansarea foarte asteptata a seriei EVO 2 de drone pliabile compacte. In ansamblu, Autel a lansat trei drone noi - EVO 2, EVO 2 Pro si EVO 2 Dual. In urma cu doi ani, Autel a lansat drona EVO originala, care a devenit rapid o concurenta pentru dronele din seria Mavic de la DJI. Autel incepe anul 2020 cu un impact puternic, iar industria de drone adora noua tehnologie, inovatie si concurenta intre drone la nivel consumator si prosumer dintr-o zona a industriei care a fost dominata de DJI cu seria lor Mavic 2. Haideti sa prezentam corect cele trei modele EVO 2 care au fost lansate saptamana aceasta.Autel EVO 2: 8K Video si 48MP Stills

Modelul standard EVO 2 este prima si singura drona pliabila pentru consumatori, avand capacitati video de 8K si imagini fixe la 48 megapixeli. Aceasta este o realizare intrucat EVO 2 devine prima camera de inalta calitate, aeriana sau la sol, care realizeaza videoclipuri de 8K. Captarea continutului la 8000x6000 ofera creatorilor si fotografilor de conținut, o flexibilitate mai mare pentru a lucra cu imagini EVO 2, fara a face alte schimbari pentru calitate si rezolutie. In plus, zoomul optic, in camera 4X, ofera operatorilor posibilitatea de a ingusta obiectele, fara a pierde rezolutia.Autel EVO 2 Pro: 1 "Senzor si Deschidere ajustabila"

Autel EVO 2 Pro se adreseaza fotografilor si clientilor profesionisti care cauta imagini de ultima ora, utilizand senzorul Sony IMX383 de 1 "al modelului Pro. Acest senzor ofera o deschidere reglabila de la f / 2.8 pana la f / 11. In timp ce modelul EVO 2 se extinde la 48MP, modelul Pro are fotografii de 20 MP, ceea ce este inca o rezolutie suficienta pentru a lucra cu panouri mari sau imprimeuri metalice. Deschiderea ajustabila ale camerei fac din EVO 2 Pro un vis al fotografirol.

In sfarsit, o intrebare comuna pe care am primit-o deja de la pilotii de cartografiere este: „EVO 2 are un obturator mecanic sau rulant?” Raspunsul este ca EVO 2 are un obturator electronic de rulare.Autel EVO 2 Dual: FLIR Boson 640 Thermal + 8K

EVO 2 Dual este cel mai impresionant model al noii serii EVO2, cu o camera termica FLIR Boson 640x512, impreuna cu o camera de 8K pentru fotografii si video. Advexure va avea si EVO 2 Dual disponibil in dimensiuni de 320 de cadre. Autel a proiectat modelul dublu pentru cazuri de utilizare pentru, in special siguranta publica, constructii si inspectii, permitand utilizatorilor de drone sa aiba in sfarsit o drona compacta si pliabila, care poate capta imagini termice de inalta rezolutie, combinate cu imagini standard 8K. Acest model este o concurenta foarte dura pentru modelul DJI Mavic 2 Enterprise Dual, care a fost cea mai populara drona termica la Advexure.Mai jos este prezentat un exemplu de imagine statica de 640x512 capturata de senzorul termic / infrarosu FLO Boson EVO 2 Dual.


Cele mai impresionante caracteristici EVO 2

  1. Baterie de 40 de minute: cea mai lunga durata de viata a bateriei de drona pliabila.
  2. Video 8K: camera aeriana sau de sol de prim grad la 8K.
  3. 5.5+ Mile Range: Domeniu de control incredibil.
  4. Rezolvare termica 640: Prima drona compact, pliabila, cu dimensiunea cadrului de 640.
  5. Camere inter-schimbabile: O singura drona pentru mai multe utilizari.


Noul EVO 2

este foarte apreciat datorita celor cinci caracteristici de mai sus sunt, care il disting intr-adevar EVO 2 de concurentii sai. In afara de acestea, caracteristica de evitare a obstacolelor este ajutata de 12 senzori de vizionare a computerului pe EVO 2 care creeaza protectie omnidirectionala. Acest sistem incepe sa detecteze pericole potentiale de pana la 100 de metri distanta.EVO II Timpul de zbor

Cat zboara? Aceasta este intotdeauna intrebarea numarul unu! Bateria de 7.100mAh a EVO 2 produce un timp de zbor maxim de 40 de minute, ceea ce plaseaza EVO 2 intr-o clasa superioara.  Chiar si la 35 de minute, EVO 2 este inca cea mai buna drona pliabila de 8K de pe piata. De asemenea, merita mentionat faptul ca Autel are un sistem Battlock, precum nicio alta drona, care asigura bateria sa ramana asezata si blocata chiar si in timpul manevrelor la 45 km / h sau la aterizarile bruste.


Disponibilitate EVO II

Va rugam sa consultati datele de disponibilitate estimate mai jos pentru fiecare model din seria EVO II. Retineti ca toate datele sunt estimative si pot fi modificate. Vom face tot posibilul sa mentinem actualizate aceste stocurilor.

  • EVO II (8K): TBD
  • EVO II Pro (senzor 6K, 1 "): TBD
  • EVO II Dual (termic + 8K): TBD👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

Autel Drones Romania


Facebook: Dronshop.ro - Autel RomaniaArticole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index