Autel Dragonfish Remote Control ajunge in baza de date FCC

Autel Dragonfish Remote Control ajunge in baza de date FCC

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 24. 01. 2021., 18:59:50

  • Distribuie:

Autel Dragonfish Remote Control ajunge in baza de date FCC. La sfarsitul lunii trecute, drona Autel Dragonfish a ajuns in baza de date FCC, sugerand ca lansarea e aproape. Acum, controlerul pentru aceasta apare si el, insemnand ca este pregatita pentru lansare. Controlerul are un ecran tactil mare si vine cu o taxa all-in-one pentru acesta si pentru drona. Controller-ul a fost lansat sub denumirea “Dragon Fish Remote Control”, identificatorul FCC fiind DFRC2409A.

Aruncand o privire asupra controllerului, observam ca are un ecran tactil destul de mare, un joystick pe ambele parti, un buton de revenire si un buton de comutare a modului camerei. Mai exista un buton in partea stanga, dar fotografia este prea supraexpusa pentru a vedea eticheta. Deoarece este rosu, este probabil un buton de pauza.

Avand in vedere incarcarea, dupa cum este afisat in imagini, controllerul se incarca cu o mufa, nu USB-C, si are doi conectori pentru baterie. Conectorii pentru baterie par sa aiba un ventilator, care ajuta la racirea in timpul incarcarii. Acest fapt sugereaza ca bateriile sunt puternice si au o capacitate destul de mare.

Drona pare sa nu fie inca de vanzare, insa este vizibila pe site-ul Autel Robotics pentru ca oricine sa arunce o privire.


 

Autel Dragonfish si Remote Control

Listarea FCC – Dragonfish a fost lansat in baza de date FCC la sfarsitul lunii trecute sub DF2409A. Impreuna cu documentele obisnuite si locatia etichetei, au fost lansate si fotografii interne si externe.

Din eticheta FCC, stim acum ca bateria functioneaza la 23.1 volti, 16 amperi. Capacitatea nu este mentionata. Drona are numarul modelului DF-1, cee ace sugereaza ca vor veni mai multe Dragonfish in viitor. Manualul de utilizare pentru drona a fost, de asemenea, lansat si ne ofera informatii despre accesoriile pentru drona.

In cutie, primiti drona Dragonfish in sine, o statie la sol cu ecran tactil, o statie de baza, patru baterii pentru drona, un incarcator de doua baterii, patru elici, trepiedul statiei de baza, trusa de instrumente de reparatii, sarcina utila la alegere, cablu USB-C, antenna si un cablu pentru conectarea statiei de baza la statia la sol.


 

Informatii promotionale Autel Dragonfish si Remote Control

Autel Robotics face publicitate la Dragonfish cu sloganul “Subverseaza traditia, stapaneste viitorul”. Declarat, Dragonfish are un timp de zbor maxim de 120 de minute, o autonomie de transmisie video de 18.6 mile si capacitatea de a decola in mai putin de 4 minute. Drona are, de asemenea, o camera de 4K cu zoom optic de 20x si detectare in infrarosu de pana la 200 de metri distanta.

 

Dragonfish are o viteza maxima de zbor de 67 mile pe ora si poate zbura in vanturi de pana la 31 de mile pe ora. Drona are o greutate maxima de decolare de 7.8 de kilograme, 1.5 kg fiind rezervate pentru sarcini utile. Dragonfish este, de asemenea, precis pana la un centimetru, cu o marja de eroare de unu la million. Drona de la Autel Robotics este axata pe aplicatii de siguranta publica, stingere a incendiilor, gestionarea traficului, agricultura si supraveghere.

 

Inteligenta si autonomie a Autel Dragonfish si Remote Control

Mari puncte de vanzare pentru drona sunt inteligenta si capacitatile sale autonome. Dragonfish poate duce la bun sfarsit o misiune si se poate intoarce automat la punctul de pornire. Poate urmari obiecte precum o masina furata, poate face un cerc deasupra unui punct de interes, poate zbura la o inaltime constanta deasupra solului de dedesubt si poate finaliza misiuni cu mai multe puncte. Toate acestea sunt posibile datorita algoritmilor avansati care tin drona sub control si fac pilotajul mai usor.

 

Siguranta si redundanta

Privind imaginea de mai sus, putem vedea ca Autel s-a concentrat puternic pe siguranta si a creat sisteme redundante pentru a face Dragonfish cat mai sigur posibil. Dragonfish are doua baterii, IMU, barometre, busole si module GPS RTK in cazul in care unul nu mai functioneaza; permitand backup-ului sa intre in actiune. Daca drona detecteaza ca este pe cale sa se opreasca sau nu poate continua sa zboare in modul curent, va trece in modul multirotor, care regleaza toate elicile pentru a se roti vertical pentru a imita un quadcopter.

Suprafetele de control si dispozitivele au toate o comunicatie dual bus CAN in cazul in care o conexiune nu funtioneaza. Drona foloseste, de asemenea, AI; pentru a-si verifica continuu sistemele pe tot parcursul zborului pentru a detecta defectiunile inainte ca acestea sa apara.
Drona Profesionala

Autel Drones Romania

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - Autel Romania - DJI Romania - Skydio Romania👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index