Autel arata caracteristicile statiei de incarcare EVO Nest intr-un nou videoclip

Autel arata caracteristicile statiei de incarcare EVO Nest intr-un nou videoclip

Publicat de Larissa Popovici pe data de 12. 01. 2022., 09:34:19

  • Distribuie:

Autel Robotics este in sfarsit gata sa promoveze EVO Nest, o statie automata de incarcare ce permite dronelor industrial EVO II sa aterizeze, sa decoleze si sa efectueze misiuni consecutive fara interventie umana. Produsul a aparut in liniste pe site-ul oficial Autel in septembrie 2021. Producatorul arata acum capacitatile EVO Nest cu un nou videoclip.


Conceput pentru un transport usor si o implementare fara probleme, statia EVO Nest este echipata cu un baldachin retractabil, o placa de incarcare din fibra de sticla si un sistem de aer conditionat incorporat. Noul produs Autel are un rating IP54, cee ace inseamna ca il puteti instala cu usurinta si in conditii meteo nefavorabile. In plus, acesta ofera un display de stare pentru fiecare componenta individuala a sistemului sau modular, facand diagnosticarea oricaror potentiale probleme extrem de facila.


Autel atesta ca unitatea poate incarca complet o drona EVO II in aproximativ 45 de minute. Compania a pus, de asemenea, un mecanism de protectie la supracurent pentru a mentine dronele in siguranta. Siguranta suplimentara impotriva furtului si vandalismului este asigurata de o incuietoare electronica si o camera interna.


Urmariti videoclipul aici


Merita subliniat faptul ca EVO Nest este compatibil cu noua platforma de control al zborului Autel SkyCommand Center. Sistemul foloseste o interfata API deschisa care nu numai ca permite operatorilor de drone sa planifice sarcinile de zbor de la distanta, dar decolarile automate, inspectiile si aterizarile precise pot fi toate personalizate pentru nevoile specifice industriei. Intre timp, mai multe aspecte, inclusiv ruta de zbor a aeronavei, unghiul gimbalului, timpul de zbor si frecventa de captare a imaginii pot fi modificate de la distanta in timp real, folosind o conexiune 4G sau 5G.

Mai multe EVO Nest-uri pot fi implementate simultan pentru a permite dronelor sa indeplineasca sarcini paralele intr-un sistem de retea. Datele colectate de la aeronava, incarcatura utila, precum si statia de incarcare sunt stocate in cloud pentru acces usor.

Autel prevede ca noua sa statie automata de incarcare va fi utilizata pentru aplicatii precum inspectiile liniilor electrice, monitorizarea santierului, inspectia forestiera, monitorizare Agricola, patrule de securitate si controlul traficului. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index