Au aparut primele poze cu noul DJI Mavic

Au aparut primele poze cu noul DJI Mavic

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 22:04:29

  • Distribuie:

Este putin dificil sa urmarim seria DJI Mavic, deoarece linia de produse a inceput cu Mavic Pro, apoi a venit Mavic Air,Mavic 2 Pro si Mavic Mini, urmatorul ce va fi?


OsitaLV, un cunoscut leaker a publicat o serie de fotografii cu noul Mavic si ulterior au aparut mai multe detalii pe DroneDJ. Zvonul spune ca drona din imagine ar fi Mavic Air 2, dar pe drona apare scris doar Mavic. Drept urmare, nu este exclus ca noua drona DJI din aceasta serie sa fie lansata sub numele DJI Mavic cu o simplitate deosebita.


Dar ce stim despre ea? Acesta va fi lansata oficial in aprilie si va arata un pic ca o fuziune din seria Mavic Air si Mavic Pro. In partea de jos puteti observa mai multi senzori, cum ar fi LED-ul, sistem Dual Vision, senzor infrarosu si lampa auxiliara pentru a va ajuta sa navigati in lumina scazuta.


Gimbalul si camera sunt similare cu Mavic 2 Pro, iar telecomanda este cu totul diferita de telecomanda obisnuita de la Mavic Air. Telefonul poate fi montat pe partea de sus a controllerului.


Cum va place pana acum?


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index