Atentie DJI si Zhiyun: Manfrotto intra pe piata stabilizatorului gimbal

Atentie DJI si Zhiyun: Manfrotto intra pe piata stabilizatorului gimbal

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 15:38:50

  • Distribuie:

Manfrotto lanseaza primii sai stabilizatori de gimbal, precum si cateva accesorii optionale extraordinare, si arata destul de bine.


Manfrotto a intrat acum pe piata stabilizatoarelor de gimbal cu doua noi modele si mai multe accesorii complementare intrigante.

Manfrotto MVG220 Gimbal este cel mai usor dintre cele doua noi modele si poate suporta pana la o capacitate utila de 2,2 kg, ceea ce il face ideal pentru camerele mirrorless mai mici si DSLR-uri APS-C usoare. Dispune de un brat secundar detasabil, ceea ce inseamna ca puteti trece cu usurinta de la o pozitie verticala unica la o pozitie subunghi, cu unghi scazut, pentru a varia stilul de fotografiere.

Aparatul foto se ataseaza de gimbal folosind o placa de eliberare rapida Manfrotto, mentinand, asadar, o larga compatibilitate cu trepiedii si suporturile pentru camera, precum si cu placile QR Arca Elvetiene standard. Stabilizarea cu 3 axe dispune de blocari ale motorului pentru echilibrarea simplificata a incarcarii, in timp ce un sistem comod de control al ecranului tactil va permite, de asemenea, sa schimbati setarile camerei precum ISO si viteza shutter-ului de pe gimbal. Novicii vor aprecia, de asemenea, includerea unor moduri usoare de stabilizare pentru fotografierea portretului, selfie-urilor, timelapse-ului si a videoclipurilor 360. Durata de viata a bateriei este anuntata la 7 ore per incarcare.

 


Gimbal-ul MVG460 mai mare contine aceeasi interfata de control si functii suplimentare, dar este dimensionat pentru a suporta pana la 4,6 kg de angrenaj pentru camere, care este suficient de usor pentru a satisface DSLR-uri full-end si camerele de film. In ciuda cererii de putere adaugata de la motoarele mai mari necesare pentru stabilizarea angrenajelor mai grele ale camerei, MVG460 are un timp de utilizare de 12 ore foarte respectabil, probabil datorita unei baterii cu o capacitate mai mare decat cea inclusa cu MVG220.

 

MVG460 este de asemenea disponibil intr-un kit Pro care imbina gimbalul cu un atasament de focalizare, precum si o telecomanda.Mai mult, Manfrotto lanseaza, de asemenea, un atasament boom extensibil: MVGBF-CF GimBoom. Acesta tija din fibra de carbon cu 3 sectiuni va permite sa ridicati gimbalul pana la 3,5 m in aer pentru o perspectiva de drona, dar fara cheltuieli sau reglementari de pilotare a unui drone in sine. Aceasta cifra de 3,5 metri este usor inselatoare, deoarece include inaltimea presupusa a utilizatorului - bratul in sine masoara 115 cm extins si 51 cm cand este inchis. GimBoom foloseste cleme de extensie simple, cu extensie de rasucire si poate suporta 6,5 kg de incarcare - suficient pentru a transporta un gimbal MVG220 sau MVG460 cu o camera atasata.
Un brevet DJI dezvalui ceea ce pare a fi noul model Mavic 3

Excursie la un parc national? Lasa drona acasa


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index