Atasati DJI Mavic 2 Pro la o drona FPV pentru rezultate epice

Atasati DJI Mavic 2 Pro la o drona FPV pentru rezultate epice

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 21:28:36

  • Distribuie:

Un utilizator de pe Reddit a postat un videoclip in comunitatea Multicopter cu titlul „Went 96MPH with my Mavic 2 Pro” - un titlu oarecum inselator, dar in acelasi timp plin de umor. Rezultatele Mavic 2 Pro fiind atasate la o drona FPV care zboara la 96 km / h.


Videoclipul postat pe Reddit incepe cu un close-up pe DJI Mavic 2 Pro. Apoi se deschide lent pentru a arata Mavic 2 Pro care este legat de o drona FPV mare, cu doua baterii mari in spatele ei, asigurand ca greutatea sa fie distribuita uniform. Acest videoclip capturat de Mavic 2 Pro arata ce este posibil daca DJI sau o alta companie ar crea propria drona in stil FPV cu un sistem de camere stabilizat. Ne-ar placea sa vedem o viitoare drona DJI cu un mod care ii permite sa parcurga o viteza similara.


Rezultatele

Tot ce s-a obtinut din videoclip a fost un close-up al Mavic 2 Pro atasat la drona FPV. La prima vedere, materialele de la Mavic 2 Pro sunt foarte reusite.


Combinatia de viteze rapide pe care drona FPV este capabila sa o atinga si camera 4K stabilizata de pe Mavic 2 Pro au creat niste imagini impresionante pe care nu le-am putea obtine cu nicio drona. Miscarea de mare viteza, combinata cu schimbarile de directie, amortizate de gimbal creeaza un unghi unic care ar putea fi cu siguranta utilizat in lucrari comerciale, cum ar fi filme sau reclame.


--> Vezi video


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index