Aplicatie gratuita de la PolarPro

Aplicatie gratuita de la PolarPro

Publicat de Larissa Popovici pe data de 17. 01. 2021., 18:01:18

  • Distribuie:

Gasirea filtrului ND pe care sa folositi poate fi dificil, mai ales pentru pilotii noi de drone. Acesta este motivul pentru care PolarPro a creat o aplicatie gratuita care calculeaza filtrul de care aveti nevoie si functioneaza cu orice marca. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele Android, cat si pentru dispozitivele Apple, insa versiunea IOS include prognoza meteo, conditii de vant, un indicator KP si un calculator de orele de aur. Chiar daca este un fotograf cu experienta, aplicatia PolarPro este ceva de verificat, pentru ca este gratuit! Configurarea acestuia poate fi complicata pentru utilizatori, asa ca asigurati-va ca ati vazut tutorialul de mai jos:
Caracteristicile aplicatiei PolarPro


Aplicatia este diferita pentru utilizatorii de dispozitive Apple si Android, insa ambele calculeaza filtrele ND de care aveti nevoie. Pe langa ghidul de filtre, aplicatia iOS va spune cand incepe ora de aur si calculeaza cat timp aveti inainta de finalul orelor de aur. Pentru cei care nu stiu ce este ora de aur, acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a inregistra cu drona, care este in esenta rasarit si apus de soare. Aplicatia include si starea vantului, va spune cat de repede bate vantul si in ce directie. Prognoza meteo este la fel ca orice aplicatie meteo standard, dar este accesibila in aplicatia PolarPro. Indicele KP este folosit pentru masurarea activitatii geomagnetice. In caz de risc ridicat, GPS-ul dronei poate avea probleme la mentinerea conectivitatii la sateliti. Versiunea aplicatiei pe Android este simplificata pentru ca include numai ghidul de filtre.


De ce sa folositi filtre ND?


Pentru inregistare video, viteza obturatorului ar trebui sa fie de doua ori sau aproape dublul ratei cadrelor pentru a reduce efectul Jello si acest lucru este posibil cu ajutorul filtrului ND. Fotografii pot benifica de asemenea, prin utilizarea unui filtru ND pentru a controla expunerea.


Cum se utilizeaza aplicatia PolarPro


Pentru dispozitivele Apple, deschideti aplicatia PolarPro si alegeti tipul dronei utilizate. Adaugati dupa aceea topurile de filtre ND pe care le detineti. Asigurati-va ca drona dvs. are numai filtrul UV stoc si deschideti aplicatia DJI GO (4). Alegeti cadrele pe secunda preferat pentru inregistrarea dvs.

Deschideti setarile video, treceti la manual si setati ISO si diafragma la preferintele dvs.

Alegeti viteza obturatorului intr-un fel ca numarul EV din partea de jos a ecranului sa arate 0.

Retineti setarea ISO, diafragma si viteza obturatorului si introduceti-le in aplicatia PolarPro. Ar trebui sa va arate ce filtru ND aveti nevoie in partea de sus a ecranului. Daca aplicatia nu are viteza exacta de declansare, alegeti cel mai apropiat numar.


Android

In momentul testarii cu un Samsung Galaxy Note 8, a fost disponibil numai ghidul pentru filtre. Setarea este similara versiunii Apple, dar puteti vizualiza videoclipul oficial al lui PolarPro daca aveti nevoie de un tutorial vizual:


Un lucru de remarcat este ca aplicatia sugereaza numai filtrul ND de care aveti nevoie, in starea actuala a dronei. Daca ridicati drona si schimbati unghiul atunci poate fi necesar un alt filtru ND. Asigurati-va ca stiti care zona veti filma inainte de a configura aplicatia PolarPro. Cand a fost testat, a aparut o eroare in timpul calcularii filtrului. Puteti ignora acest lucru si ar trebui sa functioneze in continuare fara probleme. Chiar daca versiunea Apple are mai multe caracteristici, merita o incercare din moment ce este complet gratuit.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index