Aplicatia mobila DJI cu care puteti urmari pilotii de drone

Aplicatia mobila DJI cu care puteti urmari pilotii de drone

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 18:00:30

  • Distribuie:

Aplicatia mobila DJI cu care puteti urmari pilotii de drone


Aplicatia mobila DJI cu care puteti urmari pilotii de drone. Exista o cerere din ce in ce mai mare la nivel global, atat din parte guvernelor cat si din parte companiilor, pentru identificarea dronelor, intr-ul fel cat de simplu posibil. Legile de inregistrare al unor tari, precum Romania, ar fi menite sa ajute acest lucru.


DJI lucreaza acum la o solutie care, desi promite un concept mai simplu si mai bun ca oricand, cu siguranta va face ravagii cu privire la confidentialitate. Chinezii testeaza o noua aplicatie care afiseaza toate datele despre drona la daca utilizatorul aplicatiei se afla in raza de semnal al dronei.


Aceasta inseamna ca, daca aveti aplicatia instalata pe mobil, puteti prelua doar datele dronelor prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi, cum ar fi numarul de inregistrare, altitudinea, viteza de zbor, pozitia pilotului, directia de deplasare etc.


In prezent, DJI asteapta aprobari suplimentare din partea organizatiilor de control al zborului. Primele demonstratii au avut deja loc, dar aplicatia nu este inca disponibila publicului.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index