Aplicatia DJI Fly va avea un nou tracker de locatie, tip busola

Aplicatia DJI Fly va avea un nou tracker de locatie, tip busola

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 09:13:48

  • Distribuie:

 Aplicatia DJI Fly pare sa primeasca o modificare a interfetei de utilizare intr-o versiune viitoare; pentru a simplifica interfata si pentru a facilita utilizarea in cazul noilor piloti. Noul tracker in stil busola pare sa-l inlocuiasca pe cel din partea de jos a ecranului si va permite sa vedeti miscarile dronei in timp real.

Noua functie s-a prezentat publicului pentru prima data pe forumul chinezesc al DJI. Un utilizator a reusit sa obtina o versiune interna a aplicatiei DJI Fly si ne face cunostinta cu aceasta.

 

Dupa cum arata lucrurile, DJI a actualizat harta si tracking-ul locatiei in aplicatia DJI Fly; le-a condensat intr-o singura zona pentru a fi mai usor de utilizat.

In versiunea curenta a aplicatiei, exista o mica pictograma de harta in coltul din stanga, jos. Dand clic pe aceasta, se deschide o harta mai mare care arata locatia controlerului si drona. Singurul lucru pe care il puteti face in versiunea curenta este sa dati clic pe iconita pentru a deschide harta pe ecran complet.

In noua versiune a aplicatiei, prima parte e la fel. Odata ce deschideti harta, un buton de directie deschide noul tracker de locatie tip busola. Odata ce acesta este deschis, puteti vedea directia nord si directia in care vede camera dronei.Cand drona decoleaza, apare cate o linie pe ambele parti ale controlerului si afiseaza miscarile dronei in timp real. Potrivit postarii, acestea se deplaseaza in sus, in jos si se inclina la stanga si la dreapta pentru a va oferi mai multe informatii despre drona atunci cand zboara departe. Pentru a reveni la afisarea hartii, apasati pictograma harta.

 

Comentatorii postarii au pareri impartite. Unora le place noua interfara, in timp ce altii ar prefera-o pe cea a aplicatiei DJI GO 4. Nu stim cand va fi lansata actualizarea, insa nu poate fi prea departe.

 

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index