Actualizarea DJI Fly creste autonomia de zbor a dronei Mavic Mini

Actualizarea DJI Fly creste autonomia de zbor a dronei Mavic Mini

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 07:50:08

  • Distribuie:

Potrivit unui site web chinezesc, cea mai recenta actualizare a aplicatiei DJI Fly a imbunatatit cu aproape dublu distanta de zbor a micului Mavic Mini. Notele oficiale de lansare de la DJI nu spun nimic despre aceasta imbunatatire.

Site-ul chinez Kanzhaji a distribuit o postare care sugereaza ca cea mai recenta versiune a aplicatiei DJI Fly imbunatateste distanta dronei Mavic Mini. DJI spune ca versiunea 1.1.10 “remediaza problemele de blocare a aplicatiilor si imbunatateste stabilitatea generala”.

Cativa utilizatori au declarat ca actualizarea a permis dronei Mavic Mini sa zboare pana la 2.5 km cu pierderea fluxului video, fata de 1.5km initiali. Inainte, drona pierdea conexiunea cu controllerul la aproximativ 1.7km, ceea ce acum se intampla doar la aproximativ 2.8 km.


Aplicatia DJI Fly

De-a lungul vietii aplicatiei Fly, DJI a actualizat-o, aducand noi functii, plasand-o intr-un teren de joc similar cu aplicatia DJI GO 4, mai stabila. Faptul ca DJI a fost in concordanta cu actualizarile ne face sa credem ca pregatesc aplicatia pentru noua serie Mavic 3, asteptata sa apara la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index