Actualizarea DJI Fly a imbunatatit afisajul bateriei si controlul gimbalului

Actualizarea DJI Fly a imbunatatit afisajul bateriei si controlul gimbalului

Publicat de pe data de 10. 01. 2021., 15:42:17

  • Distribuie:

Saptamana trecuta, aplicatia DJI Fly a primit o actualizare care ofera o afisare imbunatatita a bateriei si un control mai mare asupra gimbalului DJI Mavic Air 2, permitand astfel captarea filmelor cinematografice. Aceasta noua actualizare va permite cu adevarat sa preluati controlul asupra Mavic Air 2 si sa o ajustati pentru a se potrivi nevoilor dvs.

 

 

Setari noi ale gimbalului

Pitch Control

 

Facand clic pe noua optiune de meniu cu setari avansate de gimbal, se deschide o alta pagina cu diverse setari pentru a ajusta gimbalul. Prima setare pe care o puteti regla este viteza pitch-ului, care va schimba viteza gimbalului atunci cand va deplasati in sus si in jos. Urmatoarea setare este netezimea pitch-ului, care va ajusta rata cu care gimbalul incepe sa se miste in sus sau in jos.

 

Controlul Yaw

Viteza de rotatie Yaw va va permite sa reglati viteza cu care drona va roti spre stanga si spre dreapta, in timp ce apasati pe stick. Al doilea este netezimea yaw-ului, care ajusteaza ritmul in care drona incepe sa se miste si sa se opreasca, indepartand capturile neclare.

 

Atat controlul yaw cat si cel al pitch-ului pot fi reglate in mod normal, sport si mod de trepied, permitandu-va, in esenta, sa creati moduri personalizate pentru diferite scenarii de fotografiere. Este o functie excelenta daca zburati comercial pentru diferite operatiuni.

 


Aruncati o privire la videoclipul de mai jos in care sunt exlicate noile setari si modul in care acestea afecteaza Mavic Air 2 in zbor. Valorile maxime si minime sunt diferite pentru fiecare dintre moduri, dar ar trebui sa puteti sa le personalizati pentru a se potrivi nevoilor dvs. in cadrul acelor valori.

 


Pictograma bateriei

Noua pictograma a bateriei ia forma unui inel in jurul procentului de baterie in loc de lungimea display-ului telefonului. Noua pictograma va arata in continuare starea scazuta a bateriei si revenirea la starea de origine. Facand clic pe pictograma va va arata trei lucruri: timpul ramas inainte ca intoarcerea acasa sa fie activata, timpul pana cand este activata o aterizare fortata si timpul pana cand bateria se va epuiza complet. Inca puteti accesa tensiunile celulelor bateriei in setarile de informatii ale baterie.Poza scursa: noua drona de curse FPV?

O statie de incarcare WiBotic wireless/autonoma aterizeaza in SUA


Facebook: DJI Romania, Dronshop.ro


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index