ActiveTrack 3.0: DJI Mavic Air 2 vs Skydio 2

ActiveTrack 3.0: DJI Mavic Air 2 vs Skydio 2

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 13:01:12

  • Distribuie:

DC Rainmaker revine din nou cu un videoclip uimitor, comparand DJI Mavic Air 2, lansat recent cu campionul zborului autonom Skydio 2.

Sistemul Active Track 3.0 si modul de urmarire a obiectelor acum il putem gasi pe Mavic Air 2, insa este acesta atat de bun incat sa concureze cu tehnologia Skydio?


DC Rainmaker si-a impartasit experienta cu modul de zbor autonom ActiveTrack 3.0 al DJI Mavic Air 2, in timp ce l-a comparat cu Skydio 2. Dupa cum a explicat DC Rainmaker, sistemul ActiveTrack 3.0 al DJI a obtinut o actualizare substantiala fata de versiunea anterioara 2.0. Sistemul de urmarire inteligenta din dronele DJI, Advanced Pilot Assistance System APAS, a fost imbunatatit. APAS poate realiza si o harta 3D in jurul dronei pentru ca aceasta sa inteleaga mai bine conditiile de zbor si care obiecte ar trebui evitate. DJI a revizuit si modul in care Mavic Air 2 percepe obiectele care ajung, in timpul zborului, in spatele sau. Prin aceasta imbunatatire drona va incerca sa calculeze traseul in asa fel incat sa va poata urmari continuu.


DJI Mavic Air 2 

In timpul zborului cu Mavic Air 2, Ray a observat ca drona nu zboara pe langa el dupa ce a activat modul de urmarire, ci aceasta s-a pozitionat in spatele lui. Acest lucru s-ar putea datora lipsei de senzori orientati lateral care forteaza Mavic Air 2 sa-si foloseasca senzorii orientati inainte pentru a se asigura ca nu intampina niciun obstacol. 

Un alt lucru pe care il putem observa in videoclip este ca Mavic Air 2 este o drona robusta. In timpul testului, drona a zburat intr-un copac scapand doar cu o zgarietura mica. 


Skydio 2 

Un avantaj in plus fata de Mavic Air 2 sunt cele sase camere din jurul dronei. 

Skydio 2 are o vedere completa la 360 de grade asupra lumii, ceea ce ii permite sa ocoleasca cu usurinta obstacolele, cum ar fi copacii. 


Urmariti videoclipul complet. Este plin de informatii si este o comparatie excelenta intre Mavic Air 2 si Skydio 2.
Facebook:SkyDio

Facebook:DJI Romania

👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index