A II-a editie DroneClash

A II-a editie DroneClash

Publicat de Suranyi László pe data de 27. 09. 2021., 11:06:16

  • Distribuie:

Ce este DroneClash?

DroneClash este un eveniment in care dronele se lupta intr-o arena. Bineinteles, nebunia nu va evitata lumea dronelor, cum ar fi DroneClash. Evenimentul a fost sponsorizat de catre Ministerul Apararii al Olandei si care a avut loc acum doua saptamani, pentru a doua oara.


Evenimentul a avut loc la Katwijk si, pe langa faptul ca are un caracter foarte distractiv, serveste si un scop mai serios. Castigatorul este cel care bate drona principala al echipei adversare. Singura regula fiind ca hack-uirea dronei adversare este strict interzisa.


Castigatorul va pleca cu 30.000 de euro in buzunar. Anul acesta in finala a fost o echipa din belgia si una din germania, unde pana la urma viata bateriei a fost factorul decisiv. Asa cum am spus, DroneClash are de asemenea un aspect mai serios de divertisment, deoarece Ministerul Apararii monitorizeaza in permanenta noi inovatii pentru detectarea si neutralizarea dronelor, astfel incat acestia monitorizeaza solutiile concurentilor pentru a vedea daca este ceva nou ce pot folosi cu adevarat in actiunile lor.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index