5 motive pentru care DJIPhantom 5 nu vine in curand!

5 motive pentru care DJIPhantom 5 nu vine in curand!

Publicat de Suranyi László pe data de 11. 01. 2021., 12:27:56

  • Distribuie:

Chiar si cu zvonurile despre DJI Phanom 5 care circula prin net, We Talk Uav crede ca va exista o intarziere in lansarea actuala a produsului. Pentru a intelege de ce urmatorul serie Phantom poat fi lansat mult mai tarziu decat zvonurile precise. Aici este un videoclip care explica cinci motive pentru care Phantom 5 nu va fi lansat in curand:Lansare produselor in fiecare doi ani


Aparatele de telefonie si telefonie mobile asteapta de obicei doi ani pentru a lansa o actualizare reala. Exista cateva exemple de modele editie speciala lansate in intervalul de doi ani. Dar schimbarile sunt fie actualizari minore, fie doar pentru aspect. Phantomul 5 se zvoneste ca este o drona noua cu lentile interschimbabile. In cazul in care DJI urma sa ramana la curent cu tendinta de lansare de doi ani. Atunci urmatoarea versiune ar putea fi asteptata in noiembrie, deoarece Phantom 4 Pro a fost lansat in noiembrie 2016.Phantom 4 Pro este inca cea mai buna.


Modelul Phantom 4 pro stabileste standardul pentru restul quadcopterelor. Desi exista noi lansari de drona precum Mavic Air. Stulul dronelor din anul 2016 are in continuare caracteristici mai bune, cum ar fi un senzor de camera mai mare. Faptul ca Phantom 4 Pro este deja echipat cu aproape tot ceea ce dronii mai noi au. DJI s-ar putea rani in termeni de vanzari prin eliberarea unui drone mult mai bun la un pret scazut.


P4P, P4A, P4X


In plus fata de Phantom 4 advanced, Kansas in 2017, DJI n a Kansas Inca o versiune de upgrade minora. Phantom 4 Advanced nu a fost nici macar un upgrade. A fost vandut la un pret mai mic pentru a atrage clientii care doar cautau sensorul de 1 inch fara evitarea obstacolelor din spate, si banda de frecventa de 5,8 GHZ. Exista , de asemenea, zvonuri despre un Phantom 4 Pro v2.0 care merge in jur. Care ar trebui sa zboare mai silentios ca MAvic Platinum. Inainte de lansarile phantom 5, DJI poate dezvalui o versiune 2.0 a phantom 4 Pro.Competitia proprie la DJI.


Phantom 5 ar putea ucide cererea pentru alti drone DJI, care au fost recent lansate. Mai ales daca o sa fie vandut la un pret similar cu Phantom 4 Pro.Sincronizare


DJI are reputation de a serge competition, astral incant ei pot Asteptam panda and late company Isi for elibera drone.

DJI ar putea inca sa traga o miscare fara precedent si sa-i surprinda pe toti cu un phantom 5, dar We Talk UAV inca crede ca DJI va ramane in concordanta. Daca DJI urma sa lanseze Phantom 5 in Decembrie sau in jurul Craciunului, ar fi un sezon ideal din moment ce vanzariile fac la varful vanzarilor.


Facebook: DJI Romania - DJI Enterprise Romania - DJI Service Romania

Facebook Group:DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index