5+1 sfaturi pentru cea mai buna fotografie de vara cu drona

5+1 sfaturi pentru cea mai buna fotografie de vara cu drona

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 11:13:52

  • Distribuie:

5+1 sfaturi pentru cea mai buna fotografie de vara cu drona. Din moment ce sezonul de vara este in plina desfasurare, desigur ca si articolele vor fi despre acest anotimp. La fel ca toate celelalte anotimpuri, vara are, de asemenea, avantajele si dezavantajele sale, in special din punctul de vedere al dronelor. Dar acum avem 5+1 sfaturi care vor face fotografia dvs. sa ajunga la un nivel mult mai inalt.


1. Cautati cel mai bun peisaj pentru fotografia dvs.!


Desi acest lucru este de la sine inteles, posibilitatile sunt mult mai multe vara. De exemplu, o simpla fotografie despre un deal sau plaja, poate fi incredibila, fara a mentiona ca cel mai bun prieten al fotografului, soarele, este uimitor de util in timpul verii, confera o noua dimensiune peisajelor familiare.


2. Folositi culorile!


Dupa cum am spus deja, experimentarea cu lumina soarelui este deosebit de interesanta in timpul verii si ne ofera posibilitatea de a crea compozitii spectaculoase. Ce intelegem prin asta? Luati, de exemplu, o fotografie a unui lac cu o saltea gonflabila. Aceasta compozitie este deja o baza buna daca avem lumina suficienta de la soare, deoarece apa reflecta lumina si daca salteaua este de o alta culoare decat fundalul, veti avea un contrast bun si va atrage imediat atentia.


Merita sa alegeti subiectul principal al fotografiei, in asa fel incat sa nu se piarda in fotografie, sa atraga atentia. Experimentati cu culorile magnifice, fiti creativi! Ca la orice in viata, experienta conteaza, asa ca nu fiti descurajat daca primele incercari nu sunt cu va doreati. Incercati mai multe compozitii.


3. Setarile corecte ale camerei sunt esentiale!


Este foarte importanta sa conoasteti camera de pe drona dvs., incercati si experimentati capacitatile acesteia. Astfel veti gasi ajustarile necesare pentru a crea o imagine cum va imaginati.

Prin reglarea vitezei shutter-ului, puteti controla cat de multa lumina sa intre in senzorul camerei, reducand ISO reduceti sensibilitatea la lumina si pe langa acestea exista foarte multe setari cu care va puteti juca. Dupa un timp veti sti exact ce setari va trebui sa faceti pentru a ajunge la rezultatul dorit.


4. Filtrul potrivit poate fi un adevarat as in maneca!


Daca doriti sa capturati niste imagini cu adavart cinematice va trebui sa faceti rost de niste filtre pentru camera dronei dvs. Dupa o astfel de achizitie nu prea se plange nici un fotograf cu drona – rezultatul este o imagine cu adevarat cinematografica.


5. Ora de aur!


Oricine este putin mai informat despre fotografie este probabil sa stie deja de conceptul “ore de aur”. In esenta, aceasta este un interval de o ora dupa rasaritul soarelui si inainte de apusul soarelui, cand razele soarelui stralucesc cu o nuanta frumoasa, care ofera o baza uluitoare unei fotografii.


Numele nu este o coincidenta: peisajul este imbracat in aur datorita luminii minunate, asa ca, daca incercati cu adevarat fotografia cu drona, merita sa prindeti ora de aur, pentru ca poate creste foarte mult increderea in sine atunci cand reusiti sa faceti o fotografie fabuloasa.


5 + 1. Corectia culorilor!


Post-productia joaca un rol imens in fotografia cu drona. Este rar sa reusim sa surprindem momentul in asa fel incat sa nu necesite macar putina post-productie. Evident, fotografia fara corectia culorii este o optiune, dar daca chiar vreti sa profitati din plin de munca dvs., atunci trebuie sa dedicati timp suplimentar pentru post-productie.


Corectia culorilor poate fi invatata din mai multe surse. Pe internet, puteti gasi sfaturi si trucuri pentru software-ul de editare pe care l-ati ales in doar cateva momente, dar cartile pe aceasta tema sunt, de asemenea, o solutie excelenta. Cu toate acestea, este important sa aveti rabdare, dar daca sunteti dispusi sa mergeti pe aceasta cale, atunci cu siguranta veti ajunge sa aveti cateva imagini pe care le puteti arata cu mandrie oricui.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel RomaniaArticole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index